Yok ben o taraflara bakmadım hiç. Ama gerçekten büyük saygıyi hak eden özellikleri mevcutFarkli ozelliklerinden ziyade forum uye sayisinin buyuk cogunlugunu bayanlarin olusturdugunu biraz gecte olsa hatirladik gibi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok ben o taraflara bakmadım hiç. Ama gerçekten büyük saygıyi hak eden özellikleri mevcutFarkli ozelliklerinden ziyade forum uye sayisinin buyuk cogunlugunu bayanlarin olusturdugunu biraz gecte olsa hatirladik gibi
Konuda ben yorum yaptığım için olabilirmi aceba kullanıcı adının güzel anlamı olan hanımNiye üstüne alındın =}
Hepinize meydan okuduk biz
Tek sen yoksun ki konudaKonuda ben yorum yaptığım için olabilirmi aceba kullanıcı adının güzel anlamı olan hanım![]()
Gerçekten kadınlardan korkmayanin aklı yok derim bu konuda haklisinizTek sen yoksun ki konuda
Neyse olsun,biz meydan okuyalım az daha korkun
Tek sen yoksun ki konuda
Neyse olsun,biz meydan okuyalım az daha korkun
Durduk yere değil de başka sebeplerden kandırabileceğini düşünen Qasem beye güldüm....
Kızlar gelin hep birlikte gülelim,yoksa Qasem ile ters düşeceğiz :dd
Ya fazla zamanım yoksa?
Ustam fazla iddialısın hayırlara vesile olsunBen ve bir kadından korkmak...
Durduk yere niye kandıralım sizi yaf...
İleriki zamanda hatırlarım konuyu![]()
Senin de iddianı görmek istiyoruzUstam fazla iddialısın hayırlara vesile olsun![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.