Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Kadının evlilik teklif etmesi.

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Toplumumuzda hoş karşılanmasa da yapılabilir.
Bir büyüğümüz 'Kendi oğlunu kızını seçemezsin ama damadını gelinini seçebilirsin.' demişti. Nasıl kıza, geline teklif edilirse, damada, erkeğe de teklif edilebilmeli.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Önceden şaşırırdim ama bankada cok karşılaştım özellikle bekâr olduğumu duyunca teklif çok aldım ama mendeburluk bende sanırım :D
Kibirli kendini beğenmiş dediler :D

Benim fıtratıma ters ve hemcinslerime de önermem. Sebebini sorarsanız ,isterseniz geri düşünceli düşünün, isterseniz feminist düşünceli düşünün, bana göre kadın seçilmeli o zaten her halükarda seçen olacaktır.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@EfuL!mEfuL!m is verified member., en az 20 tane teklif aldım zaten isim olmaz ben mezartasina söz verdim kabul etseydim eğer kim zararlı çıkardı veya dezavantajı ne olurdu görüşünü çok merak ediyorum değerli muhterem 🤔

Objektif bakarsak teklif erkekten gelmeli,yakışan budur. yine de hayata bakış açısı ve sevgiyi baz alırsak kadın da yapabilir.yine de erkekten gelmesi doğal olandır.

@SiyahSancaktaR, Zarif ve üsturuplu bir bayan olmadığı bariz belli ise yaşanacak izdivaçtan pek ev hanımlıgı çıkacak gibi benim görüşümle durmuyor.
Muhterem sen en iyisi benim yorumumu alma ben biraz farklı pencereden bakabiliyorum.

@EfuL!mEfuL!m is verified member., Onu seçmek zor o kadar kişi ile muhatap oldum bu konuda terslik bende var kabul ediyorum benim etmem lazım iken almam trajikomik ama zaten kimseyi kabul etmedim etmemde bunun için de normal de vardı maddi acıdan ciddi anlamda zengin olanda bana göre değil..
Senin yorumun benim için cok değerli nasıl dikkate alma özellikle görüşünü merak ettim değerli muhterem daha açılım isterim eğer vermek istersen cevap yoksa saygı ve hürmet duyarım...

Efulim'in imzası oluyor sanırim..Şuan farkettim ne yazdığını..:)
"Herkes haddini bilecek" ..

Kadından evlilik teklifi alan adamın kalıbına tüküreyim..;) kızdım leeen..:d

@müstahsen, bu nedemek şimdi teklif almak benim suçummuydu Hurşit tükürdün şimdi :D

Ben genel manada soyledim..
Bir erkek, seviyorsa teklifi kendisi yapar, yapmıyorsa başka bir roman yazılır..Sana teklif eden kadınların hangi tür kadın olduklarını bilmiyorum, onlarında aklına tüküreyim..:d
Mubarek gunde beni yorma..Dua et!..

@müstahsen, Tamam onlara tükür benden ne istiyorsun Hurşit :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri