Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İslam Kadın faşizmi boyutu (1 Görüntüleyen)

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Puan 113
Çözümler 1
Katılım
1 May 2020
Mesajlar
16,893
Çözümler
1
Tepkime puanı
46,684
Puan
113
AsyAAsyA is verified member.
Kadın gizli kamerayı yerleştirmiş sonra da soyunup kendine bir pizza siparişi vermiş. Kurye zile basınca kapıyı anadan üryan açıyor hanım abla, para üstünü falan o halde verip kapıyı kapatıyor sonunda da kahkaha atarak “ayyhh çok eğlendim” diyor. Benzer içerikler dönüp duruyor. Genelde eskortluk yapan kadınlar reklamlarını yapmak adına bu tarz videolar çekip paylaşıyorlar, kadında ahlak zaten yok da ben işin bu boyutunda değilim.

İşin kadın faşizmi boyutu daha tehlikeli bana göre.

Aynı şeyi bir erkek yapsaydı ne olacaktı mesela?

Nasıl toplumsal bir kaos çıkacak, adam tutuklanana kadar nasıl linç edilecekti?

Akşama kadar üç kuruş için, belki çocuğuna bez mama almak adına, soğuk sıcak demeden çalışan bu adamın vebali ne olacak peki?

“Potansiyel sapık tüm erkekler, o yüzden her erkeğin hoşuna gider çıplaklık o zaman bu yaptığım suç olmamalı hatta sevimli bulunmalı” mantığı biz kadınları ne kadar daha bu tarz şımarıklıklara itecek? Gözlerinin namusunu korumak isteyen adamları nereye koyacağız?

Bir erkek boxer ile balkona çıksa, “karşı apartmanda sapık var” diye 155 kilitlenir. Ama konu kadın olunca bunun adı özgürlük, bunun adı pozitif ayrımcılık, bunun adı insan hakları falan oluyor! Sokaklar iç çamaşırı ile gezen kadın dolu.

“Şort giyerim bakmayacaksın, gerdan açarım görmeyeceksin, tayt giyerim istediğim gibi seni tahrik ve taciz ederim ama sen dünya ahiret bacımsın demeye mecbursun” mantığı faşist kadınların erkek onuruna yaptığı en büyük tecavüzdür.

Varoluş kodlarına "görerek tahrik olma" yerleştirilen erkekleri anlamamız belki zor, ama empati yapabiliriz.

Kimseye "örtünün" diyecek değilim, herkes kendi dünya tercihini bir şekilde yaşıyor. Desem de kimse beni tınlamaz zaten. Ancak kendinize ve en başta onurlu kadın kimliğinize kasap reyonu muamelesi yapmayın, yaptırmayın! Teşhircilik yapmayın!

“Başını çevirsin, erkeğin avreti göz kapaklarıdır” gibi lise iki tarzı duyar kasmayı bırakıp, “gadınıığğmm ben gadıığnn” diye salladığımız o parmakları yere indirip, "ama ben kadınım" şımarıklığına bir son vermemiz gerekmiyor mu artık?

Evet ben de onu diyorum sen kadınsın! İçinde bir canlı büyütebilecek kadar özelsin. Sen et değilsin...

İzzetini ayaklar altına almamalısın.

Ezgi Akgül
14 Eylül Cumartesi20240914_134749.jpg
 
Kadın olunca işin rengi değişiyor , insana insan değeri vermiyoruz
 
Bundan uzun yillar onceydi bir yerlerde okumustuk haber ne kadar dogru yada degildi veya hayata gecirilmismiydi yada uygulamaya konulmusmuydu emin degiliz
İngilterede tacizlerin onune gecmek icin bayanlarin stretch pantolan giymesinin yasaklanmasi gundemdeydi kendi kendime ya bizde ayni durum soz konusu olsa ? ........
 
Cinsiyet ayırt etmeden yazıyorum; özel özelde kalmalı!!!
Hayat kadınlığı bir meslek mi?-bana göre asla değil! Benim ahlâkî değerlerime göre oldukça karşı durduğum bir şey.
Çok şey yazmak istiyorum da,kendimi tutuyorum....
 
Gerçekten yazacak çok şey içimdeki canavar çıktı çıkacak !....
 

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Izgara görünümlü forum listesi

    Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Resimli ızgara modu

    Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri