Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İyiyim Kötüyüm Oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kedi yeni doğum yaptı yavruları bir gör şimdiden kocaman oldular :D

Suya götürüp susuz döndürebilirim şaka şaka iyiyimdir. Her ortama uygun konuşabilirim.

Dert dinlemekte?

severim buda iyi olduğuma işaret. ama aşırı merhamet ilgimin artmasına sebeb oluyor. yani o dert benide yakar.

şarkı söylemekte ?

Sesim güzel değil, fazla ayırt edilesi sesim var ama şarkı söylemeyi severim sadece kendime :)

Yolculuk yapmakta?

hmm bunu bilmiyorum uzun yol sevmiyorum sanırım hayır ya iyi değilim..

Uykuda iyimisin ? gir yat git ?

• Beğen
Tepkiler: Zoe
Üstüme tanımam Hadi hayırlı geceler:)

Bilgi paylaşımında (dedikoduda ) Hahahahhahah:D

dedikodu yapmam desemde galiba yapıyorum onuda burda farkettim ama bilgi paylaşımı olarak değil bahsetmek olarak..

başkası cevaplasın sen git yat hakkını helal et :D

İş hayatında iyimisin ?

• Beğen
Tepkiler: Zoe
Mesleğimi seviyorum ve başarılı olduğumu düşünüyorum ama bi iş değişikliği yapabilirim nasip bakcaz.

Telefondan mesaj atmakta?

iyiyim aslında yavaş yazarsam iyiyim hızlı yazarsam olmuyor.
eger atma konusu ise sms olarak kullanmıyorum onu pek.. gelene bile whatsapdan dönüyorum veya arıyorum..

haklı haksızı ayırt etmekte ?

İnsanların adalet sistemi her zaman değişkenlik göstermiştir.
Şahsıma göre ve bir makalede okumuştum diyordu ki, haklıyı haksızı ararken insaflı mı değil mi diye bakın ki insaflı haklıdır diye.
Galiba bu sözü doğru buluyorum ve hep diyorum, kalbimin mi yoksa beynimin mi söylediği, beynimin.
Ha cevap olarak ise, buna ben değil çevremdekiler karar verir buna ben karar veremem çünkü işin içine ria girer ve iyiyim derim.

-Uyumada ?

severim - dengesizim
iyiyim.

bir işi verildiğinde nasılsın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri