Tartışma İnsanları hayatınızdan nasıl çıkartmalısınız? (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Düşünen Kalemler
Hayatta belkide ilk öğrenmemiz gereken şeyler listesinin ilk 10 unda olması gerektiğine inandığım şey ; İnsanları hayatından çıkarmayı öğrenmektir....

Ama bunu yaparken asilce yapmak, kendine yaraşır bir şekilde hareket etmek gerekir.
O yüzden öğrenin, insanları hayatınızdan çıkarmayı öğrenin...

Peki nasıl?
Bunu yaparken iki şeye dikat etmeniz gerekir
1. Olay çıkarmayın.
2. Dıramaya asla baş vurmayın.

Bilin ki ne uzun cümleler nede boşu boşuna konuşma ya da kavga etmeye gerek yok. Uzaklaşacaksanız sakince uzaklaşın.
Unutmayın ki siz hedeflere, hayallere ve harika bir geleceğe sahipsiniz. Kendinizi gereksiz yere üzmeyin...

Hamdolsun insan kalmadı tek başına dünyam da özellikle uğraş vermedim çıkarmak için zaten kendiliğinden yetenekli çıktılar..

@Qasem, o hayat ben vefat ettikten sonra gülümseyecekse bırak öyle kalsın Üstadım :)
Sevinmek konusun da haklısın üzülmüyorum asla ben tek başına mesudum hamdolsun :)
Hakikatleri geç olsa görmek güzel..

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri