- Burç
- Akrep
- Memleket
- Siirt
1 haftadır aralıksız yağmur yağan Siirt'ten Günaydın
Evvet uzun zamandır insanları ikiye ayırmıyordum
Ramazan ramazan bu saatte ne işin var insanları rahat bırak diyesiniz varsa demeyin
Sabah sabah nereden aklıma geldi bilmiyorum
Öyleyse İnsanlar ikiye ayrılır diyelim içli köfteyi haşlama olarak sevenler
İçli köfteyi kızartılmış şekilde sevenler
Ben haşlama olarak severim hatta yaptığımız şekilde tıpatıp eklediğim resmin aynısı kızartılmış yağlı ve kuru oluyor bence bizim doğu trafı geneli haşlanmış yapar
Evvet şimdi gelelim o meşhur soruya bu soruyu sormayı çok seviyorum tarafını seç Fk Ailesi unutmayın sadece bir tane seçiyorsunuz ikiside demek yok hele içli köfte olsunda nasıl olursa olsun demek hiç yok sabah sabah çok konuştum farkındayım tamm sustum söz sizde
Evvet uzun zamandır insanları ikiye ayırmıyordum
Ramazan ramazan bu saatte ne işin var insanları rahat bırak diyesiniz varsa demeyin
Sabah sabah nereden aklıma geldi bilmiyorum
Öyleyse İnsanlar ikiye ayrılır diyelim içli köfteyi haşlama olarak sevenler
İçli köfteyi kızartılmış şekilde sevenler
Ben haşlama olarak severim hatta yaptığımız şekilde tıpatıp eklediğim resmin aynısı kızartılmış yağlı ve kuru oluyor bence bizim doğu trafı geneli haşlanmış yapar
Evvet şimdi gelelim o meşhur soruya bu soruyu sormayı çok seviyorum tarafını seç Fk Ailesi unutmayın sadece bir tane seçiyorsunuz ikiside demek yok hele içli köfte olsunda nasıl olursa olsun demek hiç yok sabah sabah çok konuştum farkındayım tamm sustum söz sizde