Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yorum İnsanı anlayabilmek (2 Izleyici)

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Puan 113
Çözümler 1
AsyAAsyA is verified member.
Yıllar önce ciddi takipçisiydim Adem Güneşin. Mahremiyet eğitimi konusunda ciddi seyler öğrenmiştim kendisinden. Sonra birşey oldu itici geldi bıraktım. Tabi o ara Ali Çankırılı ile aldatmıştım onu oda ayrı mevzu da. Şimdi o kadar çocuklara şöyle, böyle diye yönlendirme yapan bir eğitmenin şu yazısı neden çok basit geldi ki bana. Yazmak için yazmış gibi geldi. Garip.

Bu zaman öyle zor ki insanı anla, kadını anla, erkeği anla, toplumu anla, çocuğu anla. En son ehh yetti be deyip @agumanaguman is verified member. gibi insan sevmiyorumdan yaratık sevmiyorum ben artik gidiyorum diyesi geliyor.

Aslında hepimizin gözlerimizin içine bakılmaya ihtiyacı var. Seni fark ediyorum. Sen varsın demekten başka birşeye ihtiyacı yok kimsenin. Herkes herseyi becerebiliyor ve başarıyor. Tek yapamadığımız sen varsın a şahitlik etmek.

Diş sorununu ciddi anlamda yasamis herhangi bir birey kadin yada erkek hic farketmez o tarifsiz agrilar esnasinda evde onune gelen agri kesici antibiyotik tuz karanfil v.s her ne varsa tek hamlede mideye indirmeyip romantizm pesinde kosabiliyorsa olurda bir gun dünyada romantizm odulleri verilecek olursa o kisi bu odulun ezeli ve ebedi tek sahibi olmayi hakediyordur
Romantik olamasakta olanlara saygimiz sonsuz olsada o kadarda degil yani
( Mide ameliyati sonrasi dr dis agrisindan dolayi verilen ilaclari yogun kullandigimiz icin midenin delindigini belirtmisti )

@ErvaErva is verified member. tam doğru yolu bulmuşken benim gibi bırakmamalıydın :D

Benim haklı sebeblerimden çok hakikati görmemle olan ısrar değil mutlu huzurlu yaşam felsefem oldu..

@ErvaErva is verified member. senin kalemin çok iyi. Belki ondan yetersiz bulmuş olabilirsin.
Yok kuzum ne iyisi. Devrik cümlelerim anlam karmaşasından dökülüyor fkhaha5 benim demek istediğimi @OlmayabilirOlmayabilir is verified member. az biraz bahsetmiş. Diş ağrısı ile deliren bir insanın halini. Ağrı çeken insan sağlıklı bile konuşamazken buradaki romantiklik sanırsam samimi gelmedi.

Tamam erkeklerin bu noktada bizim yönlendirmelerimize ihtiyacı vardır çünkü biz bile duygu ve ihtiyaçlarımız konusunda biraz zorluk çekerken onlar bizim dilimizde kör cahil kaldığı kesinfkhaha5fakat deli gibi ağrı çekerken ne erkek öyle çekip odaya gider nede kadın romantik takılır diye düşünüyorum. Ya da çok iyimserimfkhaha5

İnsanı anlayabilmek… bu, bazen bir cümlede saklı bakışı çözmek, bazen hiç konuşmadan yanında oturabilmektir. Onun ne dediğinden çok, ne demek istediğini duyabilmektir. Birinin gözlerinden yorgunluğu, ses tonundan kırgınlığı, sessizliğinden fırtınayı fark edebilmektir.
Aslında birini gerçekten anlamak, sadece kelimeleri değil, duyguları da “dinlemek” demektir. Kendini onun yerine koymak, o an onun dünyasından bakmayı denemek… Ve her zaman hak vermek değil belki ama yargılamadan kabul etmeyi bilmektir.
Bazen anlayabilmek, hiçbir şey söylemeden elini tutmaktır. Çünkü o an ihtiyaç olan tek şey, “Yanındayım” duygusudur.
Peki sizce insanı en çok hangi anlarda anlamak zorlaşıyor?
Buyrun Fk sakinleri…

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri