Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük İnsan tanıma yöntemleri. (2 Izleyici)

Başkaları ile ilgilenmiyorum. Önce kendimi tanımaya çalışıyorum.

Uslup insanlara hitap sekli ilgi alanlari v.s
maddİyat olarak iyi ve zor durumlarda iken
Size ve cevresine karsi tavir ve davranislarinda degisiklik aksettirmiyorsa karakter olarak guvenilir olmasi yuksek olabilir

Tanımaya değer kalmış mı acaba ?

Hiç tanıma yöntemim yok insanlar için olan varsa bana öğretsin,, 🤭
İnsanlar hakkında çok yanılırım hala da yanılmya devam ediyorum.
Öyle hislerim kuvvetli değil maalesef ama olsaydı çokkk iyi olurdu,, 🙃

@aVkaN sen ne düşünüyorsun bu konuda? İnsan sarrafı tanımı sana uyar mı mesela?

Ben insanlar ile konuştuğumda yüzüme bakmayan kişileri hayatımdan elerim. İkinci sınıf yerine koymuyorum ama yarı yolda bırakabilecek bir durum sergileyeceklerdir ve öyle olmaktadır.

Ben insanlar ile konuştuğumda yüzüme bakmayan kişileri hayatımdan elerim. İkinci sınıf yerine koymuyorum ama yarı yolda bırakabilecek bir durum sergileyeceklerdir ve öyle olmaktadır.
Yüzüne bakmamak sende neyi rahatsız ediyor ki? Benim bir arkadaşım var kesinlikle yüze, göze bakamıyor. Tik gibi birşey. Bunu biraz açar mısın?

Yüzüne bakmamak sende neyi rahatsız ediyor ki? Benim bir arkadaşım var kesinlikle yüze, göze bakamıyor. Tik gibi birşey. Bunu biraz açar mısın?
Tik değil. Sevgi bağı kuramıyorum. Samimiyet benim için ön plandadır. Bu benim ile karşı taraf arasında gelişen bir durum.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri