Tartışma İnce'nin SİHA çarpıtmasına ne diyorsunuz? (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma alanı
Muharrem incenin Babacanın konuşmasını çarpıttığı twiti ;

6'lı masanın ortağı olan Babacan "SİHA'lara dokunacakmış."

Hayır kardeşim. Biz Memleket Partisi olarak İHA ve SİHA'ları doğru buluyoruz. Cumhurbaşkanı olduğumda savunma sanayi yatırımlarını artırarak devam ettireceğiz. Bu siyaset üstü milli bir konudur.

Oysa gerçekte Babacan ben bir tek şirketin zengin edilmesine karşıyım üzerine inşaa edilmiş bir konuşmaydı, hem yandaş medya hemde İnce bunu derinden çarpıttılar.

Ben adil olunması ve doğru olunması gerektiğini düşünüyor, Ali Babacan katılıyorum.

Sizler ne düşünüyorsunuz?

Muharrem İnce onların aleyhine bir şey dediği için konuyu çarpıtmış mı oluyor İyide o dediğin bir şirket zamanında elini taşın altına koyup bunları yapmadı mı şimdi bir şeyleri başardı diye böyle mi deniyor.

@Meva, ak partinin en büyük hatası kendisine yakın ve kendi içinde olanların büyümesini sağlamasıydı. Yani çok dev büyük sermaye sahipleri üretip diğerlerini potada erittiler.

Oysa nekadar çok şirket okadar çok rekabet ve okadar çok istihdam olur. Devlet Tek şirket üzerinden bağımlılık ile ülke yönetemez.

Ben şimdiye kadar muhalif taraftan onların televizyon kanallarını da izlerim tek bir şirketin iha yapacaktık yerli uçak yapacaktık devlet destek olmadı işimize çomak soktu bizi engellediler lafına şahit olmadım @Qasem varsa öyle bir şirket söyle bilelim bugün kalkmışlar illa karalayacaklar ya böyle diyorlar

@Meva, Karalayacak dediğin yada karalıyor dediğin adam bu işin zamanında en büyük destekçisi ve yine akparti kadrolarının en parlak döneminin en iyi yatırımlarına önayak olan kişisiydi :)
Bu şirketleri buraya taşıyanların altında imzası var.
Desteklendikten sonra bu işin üstesinden gelecek şirketler neden olmasın. Neden bağıl kalalım, gebe olalım tek bir şirkete. Adamın bulunduğu safı beğenmiyebiliriz, ama dedikleri gayet mantıklı.
6 şirketi dev haline getirdiler sonuç ; Fiyasko...
Ülke brtonarmeye döndü

Safını beğenmediğim için bu cümleleri söyleyecek biri değilim bu işin zamanında en büyük destekçisiydi demişsin o zamanda vardır eminim bu durum yeni oluşan bir durum değil sesini çıkartsaymış evet karalıyor bana göre oradan ayrıldıktan sonra bunu söylüyorsa karalıyor eğer ak parti saflarındayken bunu deseydi olanlara göz yummadı derdik neyse siyaset bana göre değil :) benim görüşlerim böyle :)

Babacani hiç sevmem,o kadar tepki aldi ki r yapmak zorunda kaldı.

@Qasem, muharrem ince gibi herkes yanlış anlayıp çarpıtmış.fkhaha8

@Dil-figar, maalesef ikiside çarpıtmış. Adam savunma sanayiye laf söylemiyor, yönteme dokunacağız daha mükemmel yapacağız diyor.
Adam bu alan kutsal gibi görünüyor değil diyor, haklı.
Bende sevmiyorum ama adam haklı

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri