Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özgün Konu İncelik herkesin harcı değil

sükutu-ezbersükutu-ezber is verified member.

Öyle işte,,,
FK Özel Üye
Bu gün arkadaşlarım ile arkadaşımızın ev eşyası bakması, alması için bir yere gitmeyi düşündük.
Hazırlanıp arkadaşımızın taksisi vardı onunla gidecektik. Biz 2 kişi garajın karşında beklerken, arkadaşımıza sen sür demiş bilmesine rağmen,, 🙃
Araba gelince arka koltuğa binmeye çalışırken arkada olduğunu gördüm taksinin sahibini.
-Ona dedim niye arkaya oturdun
-Dedi ki sana araba dokunuyor ya o yüzden ön koltuğu sana bıraktım...
O an şaşırdım ve çok memnun oldum, Teşekkür ettim Allah razı olsun dedim güzel düşüncesi için🙃
Giderken İçimden çok dua ettim Allah karşısına senin güzel düşüncen gibi insanlar çıkarsın vs..yani bir sürü dua ettim🙃
O anda düşündüm arkadaşımın o düşüncesi beni çok sevindirmişti.
bazen biz insanlar insanların hassas olduğu konularda ince düşünmesi ne kadar hoş, öyle çok büyük şeylere yapmaya gerek yok benim yaşadığım gibi.
İnsanların hassas olduğu her türlü konulara rahatsız etmemek için ince düşünceli olmak zor değil.kimileri için çok zor.
Bazen özellikle her ortamlarda karşımızdakinin rahatsız olacağı konuları açarız, rahatsız olacağı şey şeyleri söyleriz temcit pilavı gibi ısıtıp, ısıtıp önüne koyarız veya rencide etmek için elimden geleni yaparız ama bilinçli,ama bilinçsizce.
Toplum olarak gereksiz şeylere meraklıyız, bir de çok soru sorarız bıkmadan usanmadan karşımızdaki üzülmüş mü, rahatsız olmuş mu umursamadan. İnsana cidden bıkkınlık geliyor aynı düşüncelerden, aynı hareketlerden, aynı sorulardan.
Bunu başka şeyler ile çoğaltmak mümkün,,,,

Bu da gösteriyor ki incelik, ince düşünmek herkesin harcı değil vesselam,,,, 🙃

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri