İmamoğlu: Eşcinsel evliliğe izin verilmesine toplum hazır değil (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı EfuL!m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye'den Haberler
🕒 Konu Yazarı 2 saat önce Onlineydi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşcinsel vatandaşların da yaşam kalitelerini, özgürlüklerini korumakla ilgili sorumlulukları olduğunu belirterek, "Şunu söylemekte fayda görüyorum ki eşcinsel evliliğe izin verilmesi hususunda henüz toplumumuzun da hazır olmadığının altını çizmek isterim" dedi.

Ekli dosyayı görüntüle 1326

Haber Global’da Jülide Ateş’in sunduğu 40 programına katılan İmamoğlu, kendisine yöneltilen 40 sorudan birisi de eşcinsel evlilikle ilgili oldu. Ateş, programda İmamoğlu’na şu soruyu yöneltti:

"İBB Meclis toplantısında toplumsal cinsiyet eşitliği projesiyle ilgili komisyon kurulması önerilmişti. CHP’nin bu girişimi “İmamoğlu’ndan eşcinsel evliliklerin önünü acıkacak proje” olarak manşetlere yansıdı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın sözleri var…Çeşitli tartışmalar yaşandı. Resmi olmayan rakamlara göre ülkemizde 3 milyon eşcinsel olduğu belirtiliyor. Eşcinsel evlilikleri onaylıyor musunuz?"

"Özgürlüklere dair insanların kendi yaşamlarıyla ilgili süreçlerine destek olmaya çalışırım"
İmamoğlu, bu soruya şöyle yanıt verdi:

Ben özgürlüklere saygı duyan, özgürlüklere dair toplum içindeki insanların kendi yaşamlarıyla ilgili süreçlerine destek olmaya çalışan bir yapım var. Görevim de bunu gerektiriyor.

Tabii ki eşcinsel vatandaşlarımızın da yaşam kalitelerini ya da yaşam ile ilgili özgürlüklerini korumakla ilgili sorumluluğumuz var. Geçmişte bu görevi yapmış insanların sorumluluğu olduğu gibi benim de var, benden sonraki belediye başkanlarının da var, ülkeyi yönetenlerin de var. Şunu söylemekte fayda görüyorum ki eşcinsel evliliğe izin verilmesi hususunda henüz toplumumuzun da hazır olmadığının altını çizmek isterim.

Kaynak : T24

Üstü kapalı bir yorum olmuş
Ne şiş yansın ne kebap misali

Henüz hazır değil demiş
Yavaş yavaş hazırlıcaz demek istiyor
Bir yandan da nabız yokluyor
Biz bu imamoğlunu zanzibar eşcinsellerine hibe kredi olarak versek ya
Gerçi bu sıfatsızı zanzibar bile kabul etmez

Bu herife herşeyi niye sorup haber yapıyorlar ya ?!
Önce bi belediye başkanlığını adam akıllı yapsın. Mübarek ülke siyasetine yön verecek sanki. :D

Bu adamdan umudum Vardı ya benim ne yalan diyeyim

Özgürlük dediğiniz şey sizin açılmak, sevdiğiniz değerlere kimsenin laf edememesi, ama sizlerin sizden ters düşünen insanlara laf yetiştirmek mi?
İlginç adamsınız imamoğlu.

Özgürlük dediğiniz şey sizin açılmak, sevdiğiniz değerlere kimsenin laf edememesi, ama sizlerin sizden ters düşünen insanlara laf yetiştirmek mi?
İlginç adamsınız imamoğlu.
Ekrem başkan bu ezan olayıyla ilgili birşey dedimi bir yerde okuyan gören var mı?

Ekrem başkan bu ezan olayıyla ilgili birşey dedimi bir yerde okuyan gören var mı?

Kendisi İstanbul belediye şeysi..
İzmirde yaşanan sorunla alakalı fikrini belirtmiş veya belirtmemiş olabilir.
Ama bu merak edilecek bir mevzu değil bence. O zaman başlayalım 81 il belediye başkanından fikirlerini almaya. :)

Şu adama lütfen itibar etmeyin. :D

Kendisi İstanbul belediye şeysi..
İzmirde yaşanan sorunla alakalı fikrini belirtmiş veya belirtmemiş olabilir.
Ama bu merak edilecek bir mevzu değil bence. O zaman başlayalım 81 il belediye başkanından fikirlerini almaya. :)

Şu adama lütfen itibar etmeyin. :D
Adama itibar ettiğimiz yok be ya
Başkan derken de tiye aldığımdan :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri