Yorum İlk hayaliniz (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Meva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Serbest Kürsü
Hatice ve beynini susturamama serisine yeniden hoşgeldiniz?Geçenlerde genç bir hanımefendinin meslek seçimleri, kariyer konularında sorduklarına cevabımın bir bölümünü burada da paylaşmak istedim. Yine belki duymaya ihtiyacı olan başka birileri vardır diye?

Merhaba, 28 yaşımda "bir şeyler üreteceğim ben!" deyip durduğum hallerimi hatırlattınız bana. Benim kendi sürecimden çözdüğüm bir şey varsa o da aslında daha ilk başta yaptığım işin beni en çok mutlu eden olduğuydu. Sonrasında küsüp kaçtığım, sığındığım milyon tane iş hep o ilk baştaki gönül kırgınlığımı kapatmaya çalışmalarımmış meğer. Siz anlatırken de en severek yaptığınızın ilk işiniz olduğu hemen hissediliyor. (...) O ilk girişiminizde yaşadığınız kırılma hissinizi çok çok iyi anlıyorum ama günün sonunda göreceksiniz ki başarı denilen olayın temeli devamlılığı, işin sürekliliğini sağlayabilmeniz. İnsanların neler yaptığına odaklanmayın, kendinize bir plan çizin, 10 yıl sonra gerçekten hayalimdeki işte profesyonel biri olarak anılabilmem için mevcut şartlarımda bu elimdeki 10 yılı nasıl kullanmam lazım diye kendinize bir liste yapın. Günler yavaş geçiyor ama yıllar çok hızı geçiyor, o 10 yıl hemen gelecek, mesele arkanıza dönüp "keşke kırılmak yerine yoluma devam etmek için çabalasaymışım" dememek.”

Bundan sonrası bu paylaşımımı okuyanlara?Sizin en başa döndüğünüzde ilk hayalinizde olan iş ne idi?

Hatice Özdemir tülün

Ben rakamlarla uğraştığım bir işimin olmasını istedim. Aile baskısıyla imam hatibe verildim. imam hatip sözel bölümde. Hala boğuşuyorum sayısal düşünceyle girdiğim sözel derslerle :D

Brnim gerçekçi hayallerim 2010 ile başlar..
Ümmet coğrafyası...
Hala devam eden bir serüven...
Hala tüm çabamla yol alıyorum...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri