Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlem Yazı Kampı (1 Görüntüleyen)

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Puan 113
Çözümler 1
AsyAAsyA is verified member.
Bugün Mustafa Kutlu hocamızla ilk dersimizi yaptık. Daha sonra inş aldığım notları da paylaşırım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

#ilemyazikampi #mustafakutlu

ilem-2.md.png

Mustafa kutuyu severim lakin biraz kendini güncellemeli, umut aşılamalı...
Ona söyle Nokta hocam idealist gençler görmek istiyoruz, hayalperest değil :)

@QasemQasem is verified member. Notları paylaşabilirsem daha iyi tanıyacağız hocamızı :) Dün Beşir Ayvazoğlu ile de ders vardı. Sorular yazmayla ilgili olsada, hep okumaya geldi söz. Okumanın önemini bir kez daha anladık, senin söylediğin gibi :)

Bugün de 3 dersimiz var :)

#ilemyazikampi #beşirayvazoğlu

ilem-3.md.png

@NoktA, okumadan yazamazsın, iyi bir hayal gücü için iyi bir gezme ve iyi bir okuma lazım...

Biraz önce Necdet Subaşı hocamızla olan dersimize katıldık. Çok istifade ettiğim bir bölüm oldu :)

#ilemyazikampi #necdetsubaşı

ilem-4.md.png

Alev Erkilet hocamızla dersimizi tamamladık. İnş aldığım notları paylaşacak fırsatım olur :)

#ilemyazikampi #aleverkilet

ilem-5.md.png

@NoktA, Necdet subaşı baya yaşlanmış yaf :)
Mükemmel geçtiğine eminim.
Foruma yeni yazar yetişiyor :)

Evet @QasemQasem is verified member. çok guzeldi. Kendi alanı sosyolojiymiş. Bir soruya verdiği cevapta "Insanin anne babasıyla konuşacak şeyleri olmalı." dedi. Yani yaşadığı toplumdan uzaklaşmaması gerektigini anlatmak istedi. Sözü sohbeti dinlenir, yol göstericisi bir dersti. Ben çok sevdim:)

@EymenEymen is verified member. e bir konuda yazmistim yerle bir olmazsam diye :) yazmak zor emek istiyor :)

Notlarını çok merak ediyorum @NoktA
Bu tür etkinliklere katılmak isterim inanın araştıracak vakit bulamıyorum bazen.

Notlarını çok merak ediyorum @NoktA
Bu tür etkinliklere katılmak isterim inanın araştıracak vakit bulamıyorum bazen.

Bizim hocamız hesabında paylaşmış bende öyle öğrendim Eymen :) Bir daha paylaşırsa bende size duyurayım zamanınız uygun olursa katılırsınız :)

Dün son dersimizi Yasin Ramazan hocamızla yaptık. Daha çok akademik yazıların, doktora, yüksek lisans, lisans bitirme tezi gibi konularda nasıl davranacağımızın yol haritasını çizdi. Yasin hocamızın tez konularında bilgilendirdiği bir bloğu varmış. Meraklılarına duyurun lütfen :)

#ilemyazikampi #yasinramazan

ilem-8.md.png

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri