İlem Yazı Kampı (1 Görüntüleyen)

Bugün Mustafa Kutlu hocamızla ilk dersimizi yaptık. Daha sonra inş aldığım notları da paylaşırım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

#ilemyazikampi #mustafakutlu

ilem-2.md.png

@Qasem Notları paylaşabilirsem daha iyi tanıyacağız hocamızı :) Dün Beşir Ayvazoğlu ile de ders vardı. Sorular yazmayla ilgili olsada, hep okumaya geldi söz. Okumanın önemini bir kez daha anladık, senin söylediğin gibi :)

Bugün de 3 dersimiz var :)

#ilemyazikampi #beşirayvazoğlu

ilem-3.md.png

Biraz önce Necdet Subaşı hocamızla olan dersimize katıldık. Çok istifade ettiğim bir bölüm oldu :)

#ilemyazikampi #necdetsubaşı

ilem-4.md.png

Alev Erkilet hocamızla dersimizi tamamladık. İnş aldığım notları paylaşacak fırsatım olur :)

#ilemyazikampi #aleverkilet

ilem-5.md.png

Evet @Qasem çok guzeldi. Kendi alanı sosyolojiymiş. Bir soruya verdiği cevapta "Insanin anne babasıyla konuşacak şeyleri olmalı." dedi. Yani yaşadığı toplumdan uzaklaşmaması gerektigini anlatmak istedi. Sözü sohbeti dinlenir, yol göstericisi bir dersti. Ben çok sevdim:)

@Eymen e bir konuda yazmistim yerle bir olmazsam diye :) yazmak zor emek istiyor :)

Notlarını çok merak ediyorum @NoktA
Bu tür etkinliklere katılmak isterim inanın araştıracak vakit bulamıyorum bazen.

Notlarını çok merak ediyorum @NoktA
Bu tür etkinliklere katılmak isterim inanın araştıracak vakit bulamıyorum bazen.

Bizim hocamız hesabında paylaşmış bende öyle öğrendim Eymen :) Bir daha paylaşırsa bende size duyurayım zamanınız uygun olursa katılırsınız :)

Dün son dersimizi Yasin Ramazan hocamızla yaptık. Daha çok akademik yazıların, doktora, yüksek lisans, lisans bitirme tezi gibi konularda nasıl davranacağımızın yol haritasını çizdi. Yasin hocamızın tez konularında bilgilendirdiği bir bloğu varmış. Meraklılarına duyurun lütfen :)

#ilemyazikampi #yasinramazan

ilem-8.md.png

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri