Arşiv İçinden Geçeni Söyle (17 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman sen oku @Uz@Y ezan okuma sadece imamların yaptigi birsey değil. Senin sayende arkadaşlarının özlemi biter :)
Çok şükür o konuda sıkıntı yok lakin insanın kulağı arıyor ezan vakitlerinde ALLAHUEKBER nidasını her gün çan sesi duymak bilmem alışamadım çok ülke ye gittim ama gerçekten camisiz ezansız ilk defa bir yere geldim dokunmuyor üzmüyor değil inkar edemem üzüntüm birazda oldun azalması için bir konteyner getiricem şantiye alanın içini dizayn edip mescid olarak kullandiricam

Ne demiştik
Dalımızdan şüphe etmeden,
Çiçek açacağız...

Biliyorsun, küçücük bir tebessümle değişebilir bütün dünya bir anda.

Öyleyse ne yapıyoruz güne tebessümle başlıyoruz ki günümüz güzel geçsin :) Günaydınlar forum kalemi :)

Hoş geldin Kasım,
Rahmetinle,bereketinle inşaallah.

Karşınızdaki insan size iyi niyetle davranıyor diye istediğiniz her şeyi yaptırabileceğinizi sanmayın

Hoş geldin Kasım,
Rahmetinle,bereketinle inşaallah.
Kasım veda ayıdır. Geçmişe veda,
Geride kalan bütün mevsimlere elveda.
Mevsimsizdir içinde yaz da vardır, bahar da..
Oysa kış ayıdır kafaları karıştırmakta o yüzden ustadır.
Demiş şair :)

Benden de bir hoşgeldin :) Vee Kasım benim ayım o yüzden bir ayrı severim Kasım ayını :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri