Arşiv İçinden Geçeni Söyle (2 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi samimi soruyorum sigara içmiyorsun ama.. uzun aradan sonra oynayınca ne oluyor ?

Yani spor yapmama, doğada sürekli koşmam rağmen nefesimi kesti, hamlık yüzünden öldüm öldüm dirildim.
Yani birazda güçlüyüm diye çok koştum, hala her yerim ağrıyor desem yeridir. :)
Ama atlattım. Mesela bugün 3 km koştum. Üstüne iyide bir şınav mekik ve balfix çektim. Sanırım bir kaç hafta daha oynasam anca kendime gelirim

futbolun arasına yaptığın sporuda kattın ya helal olsun :haha: bişi demedik spor yaptığını biliyoz :P yav ben oynasam herhalde cigerlerim ağzımdan gelir yada başım döner düşerim.. ama sigarayı bi bıraksam varsa 6 ay içinde her yerim yenilenir .. yakında bırakırım inşaallah bende oynamak istiyorum :D

futbolun arasına yaptığın sporuda kattın ya helal olsun :haha: bişi demedik spor yaptığını biliyoz :p yav ben oynasam herhalde cigerlerim ağzımdan gelir yada başım döner düşerim.. ama sigarayı bi bıraksam varsa 6 ay içinde her yerim yenilenir .. yakında bırakırım inşaallah bende oynamak istiyorum :D

Yok yaf, spor yapmama rağmen bu hale geldiysem yapmamış halimi sen düşün, herhalde on gün yataktan kalkamazdım :)

Koca Hafta içi havanın yağmurlu olması Havanın güzel olmasının yasaklara denk gelmesi ruhum daralmasında ne olsun K))):

Ailece ve de huzurla yapılan kahvaltı sonrası yaprak sarma yapayım

ramazan geliyor, bari bu ayda biraz adaletli ve yalansiz olun ha bi de artik ceplerinizi doldurmaktan vazgeçin.
doymadiniz gitti yahu. sizi gidi hirsizlar sizi. sizi gidi oyuncular, dalavereciler, yandascilar sizi.
:)

Her insanın artık yeter dediği bir nokta vardır. O noktadan sonra ne hatır kalır, ne de sabır.

Bence evde kalma yasağı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri