Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Az önce arkadaşımın aramasıyla pozitif olduğumu öğrendim. E-nabızda hala bilgi yok. Arkadaşım devlet hastanesinde çalışıyor. Sistemden görmüş hemen aradı. Sabah sabah aldım haberi.
Tam da senin corona günlüğünü okuyordum. Akşama bende gelecem corona günlüğü yapmaya.Çok geçmiş olsun usta.
Ben Corona Günlüğümde ilk günümü yazdım
Bol bol sıvı tüket. Havalandır odanı iyice dinlen.
İnşallah ikimizde en az yorgunluk ve hasarla atlatırız.
Geçmiş olsun.
Sen dende Corona etkinliği bekliyorum
Geçecek inşallah.
Mecbur geçmeye![]()
Az önce arkadaşımın aramasıyla pozitif olduğumu öğrendim. E-nabızda hala bilgi yok. Arkadaşım devlet hastanesinde çalışıyor. Sistemden görmüş hemen aradı. Sabah sabah aldım haberi.
Amin inşAllah.Allah sifa versin lacivert.
Qasem in söylediği gibi yaptigin seyleri, bir saglikci olarak nasil hareket ettiğini yazarsan bizim için faydali olur.
Amin inşAllah. Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun @lacivert
Qasemin günlüğünü dehşetle okudum hakikatten hiçbir hastalığa benzemiyormus .
Lütfen bizlere de süreci aktarırsanız olaki karşılaşırsak karantina tedbirlerimizi o doğrultuda alalım
Allahım her ikinize de acil şifalar versin üzgünüm :agla:
Ne ölmesi yahu :bg: Hayırlısı olsun tabi de iyiyim ben kendi adıma :gulucuk:Ölmeyin la :haha: abi işin şakası dayanıklıyım ayagındayımda.. ben kapsam kesin ölürüm ha.. bende kalp romatizması vardı 19 sene ben penisilin penadur vuruldum. Onuda geç ciğerler bitik.. kesin tahtalı köy benimkisi ben dayanamam :haha: ama ölürkende gülerim ben :kro: Benden önce ölen olursa öldürmeye gelirim sizi se)))
Ölmeyin la :haha: abi işin şakası dayanıklıyım ayagındayımda.. ben kapsam kesin ölürüm ha.. bende kalp romatizması vardı 19 sene ben penisilin penadur vuruldum. Onuda geç ciğerler bitik.. kesin tahtalı köy benimkisi ben dayanamam :haha: ama ölürkende gülerim ben :kro: Benden önce ölen olursa öldürmeye gelirim sizi se)))
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.