Arşiv İçinden Geçeni Söyle (8 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evimde kahvaltı yapmayı evimde uyumayı özledim diyen depremzede çocuk :( ne diyeceğimi bilmiyorum inşallah yarınlar senin için çok güzel olur :(

Bugün sabah buradaki en yakın arkadaşım, çocukluk arkadaşım Edipi mutlu etmek istedim.

Sabah yürüyüşe çıktım.
Oradan ekmek almaya, ama öncesinde bir çiçekçi bulmak istedim. Şansım azdı, bugün pazar, lakin Bükreşe bile gitmek zorunda kalsam bulacaktım.
Buldumda..

Arkadaşıma 3 gül alıp kapısına bıraktım. Çıkarken görecektir. Belki ben o anı görmeyeceğim ama yüzündeki tebessümü hayal etmek bile bana yeter...

IMG_20230319_081242.md.jpg IMG_20230319_080835.md.jpg

Bu bir ramazan yazısı değildir. Ramazana denk gelen bir yazıdır. Hatta bir yazı mıdır, emin değilim. Yazılmış bir şeyler var ve bir miktar dağınıklık içerir.

1. Bazı işleri yoluna koyamadık, sorun değil. Bu ilk başarısızlığımız değil çünkü. İlk nerde başarısız olmaya başladığımı inanın hatırlamıyorum. Geriye doğru gitmek, moda tabirle çocukluğa inmekle aynı şey değil ama başlangıcı hatırlamak için çocukluğa kadar gitmek gerekecektir. Zira kısa sürede edinebileceğim bir başarısızlık yeteneği değil benimki. İtina ile işlenmiş, elimi yüzümü sürekli bir şeyler bulaştırmam gereken bir zemin olarak kullanmamı sağlayacak denli güçlü bir alışkanlık hali. Neyse...

2. Üç gün önce koşuya başladım. Bacaklarım feci ağrıyor. Sonra ramazan geldi. Yarım kalır. İftardan sonra koşuya çıkacak kadar ciddiye almıyorum henüz sağlıklı yaşam konusunu. Neyse...

3. Haftalardır birkaç köşe yazısı dışında hiçbir şey okumadım. Bir diziye başladım ama bitecek gibi değil. Buna acil müdahale etmem gerekiyor. Neyse...

4. "Bir muamma olarak doğdum ve bir bilmece olarak öleceğim." demişti İsmet Özel. Galiba haklı. İzah ya da itiraz etmek isteyen buyursun. Şu an mecalim yok. Neyse...

5. Bir temenni: Yüzünüz gülsün forum ahalisi. Hoşçakalın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri