Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle (10 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün kendimi masterchef gibi hissettiğim doğrudur eski komşumun oğlu evleniyor misafirlerine bi dünya yemek yaptım:)

@SiyahSancaktaR, gel seni ortak edeyim kendime bir tane işitme merkezi açalım fkhaha8 Patron değil patronlar olalımfkhaha8

@SiyahSancaktaR, Eveeet artık iş arama derdinden kurtulup patron oluyoruuuum fkhaha8

@SiyahSancaktaR, abi işitme merkezi açıyorduk bir dur hele ne yemeği fkhaha8 Bak işitme de iyi para var. Sen ver desteği ben yürür giderim. Hatta koşar giderim:ROFLMAO:

Sancaktar bu herşeyi yemek olarak okuyor işitmeyi işkembe olarak okumuş olabilir ;)

@lacivertlacivert is verified member., hakketen öyleydi dimi ben ek gelir olsun diye ufak yemek yeri açalım dedim kendimi düşünmedim hiç :D
Para verince koşup giderim dedin ya beni bir düşünce aldı izini kaybedecen sanki Cimcim e :D

@SiyahSancaktaR, aaaa hiç izimi kaybeder miyim? Ağa hanımın tanıyamadın mı abi çok ayıp 🥺 Koşup giderim derken asla paranın üstüne yatıp kayıplara karışmak gelmedi aklıma(!)Sadece malzeme alıp dükkan açmaya koşup gidecektimfkhaha8

@lacivertlacivert is verified member., öyle desene Cimcime :D
Bir deneyeyim dedim bakim nereye koşacakmış :D
Hanimağaya her şey emanet edilir :D
Bekle ortak güzel günler yakındır inş :D

@SiyahSancaktaR, çok heyecanlanmak istemiyorum. Ama sanırım güzel günler gerçekten yakın olabilir şu an.fkdans5 Ay bir şeyler kesinleşsse de söylesem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri