Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka forumda tartışıp kendi forumunda yasaklamak nasıl bi kafa ya harbi amatörsünüz. :D
Bırak forum yönetmeyi kumdan kale dahi yapamaz bunlar. ^^

Evet biz çift kişi değil tek kişiyiz.
Hatta 2 tane pc tel var ayrıca 4 kola sahibim ve aynı anda yazma özelliğim var.
Aaa oda birşey mi? 2 ayrı karaktere de bürüne biliyorum.
2sinin uslubu ve alanlarıda farklı birisi Grafiker, birisi Developer.
O kadar zekiyim ki bunları yapıyorum anlatamam yani.
Hatta buradan bazı arkadaşlarıma hem kız sesi hem erkek sesi ile konuşabiliyorum.
Jdkdkdkdl

Ama sizin gibi beyin ölümüm gerçekleşmedi şükür.

Hala o meselemi:)
Yeteri kadar kendilerini rezil etmedimi sahtekarlar. Hadi diğeri Neyse de o zaten sahtekar, Ceminde sahtekar çıkmasına üzüldüm.
Neyse boş insanların muhabbetini edip zihin dünyamı kirletmek istemiyorum. Böylelerini gündeme almak hata.

Yok onlar ayrı bu gerizekalı ayrı onların lafını copy paste yapıp kendinden asla konuşamayan zavallı. Ban sebebi de oymuş bahaneya bak. :D Fatih attı öyle gördüm. ^^ ben sitelerine dahi tenezzül edip girmiyorum sıkıcı zoraki giriyordum iyi oldu. :D Birilerini oraya transfer edemedi ya kuyruk acıları çok boşver. Kdkdkd

Eminem bir track yapsada dinlesek

@Araf İki gündür saldırı altındaydık.
Dün gece çok yoğunlaşınca siteyi kullanıcılara kapatıp arka planda çalışma yaptık.
Sanırım tek veri kaybımız arada siteyi açtığımda senin içindeki cümleye yazdığın oldu ?

Son yedeği atınca arkadaşlar gitti sorduğun soru.

Halloldu inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri