Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hea yaa zeynebi de evlendiriyorum :D
Aleykum selam :)
Kına gecesi var akşama:)

Hay Allahına kurban... :)
Şiir mi yasam hocama ne :)
Onunla ilk tanışmamız benim uzun bir şiir yazmamlaydı birine...
Sonra onun için Columsuya çatmıştım :)
Öyle tanıştık hocamla...
Bana ilk zamanlar şair ruhlu diyordu :)

• Beğen
Tepkiler: Zoe
Hay Allahına kurban... :)
Şiir mi yasam hocama ne :)
Onunla ilk tanışmamız benim uzun bir şiir yazmamlaydı birine...
Sonra onun için Columsuya çatmıştım :)
Öyle tanıştık hocamla...
Bana ilk zamanlar şair ruhlu diyordu :)

Kalemine sağlık olur :)
Çok zarif olur ya :D bir şiirde ben isterim :D
Ne aksiyonlu tanışma böyle:)

Boğazım çok ağrıyor
Tarhana çorbası yaptım bence iyi olurum sabaha kadar olmalıyım çünkü sabah nöbete gidecem

Tefekkür Saati.

Kornayı sonuna kadar basanlar,lüks mekanlarda 15 temmuzu kutlayanlar ,siyasiler ve üyeleri destekleyicileri o Akşam şimdiki siyaset naralari atanları nedense darbe kalkışması basarisiz olunca meydanlara indiklerini konya da şahit oldum, Yine ayağında çarığı olmayanlar dedeler ,Evladının eline kına yakan Anneler,ümmetin derdiyle dertleneler,Hocalarımız,büyüklerimiz sahnedeydi o gece ,o gece Herkes helallesmisti..
(Elbetteki Ülkesini seven herkes meydandaydı,Lakin bulundugum yerde sabaha kadar partici kimseyi gormedim)

Tefekkür Saati.

Kornayı sonuna kadar basanlar,lüks mekanlarda 15 temmuzu kutlayanlar ,siyasiler ve üyeleri destekleyicileri o Akşam şimdiki siyaset naralari atanları nedense darbe kalkışması basarisiz olunca meydanlara indiklerini konya da şahit oldum, Yine ayağında çarığı olmayanlar dedeler ,Evladının eline kına yakan Anneler,ümmetin derdiyle dertleneler,Hocalarımız,büyüklerimiz sahnedeydi o gece ,o gece Herkes helallesmisti..
(Elbetteki Ülkesini seven herkes meydandaydı,Lakin bulundugum yerde sabaha kadar partici kimseyi gormedim)

Hiç bir ilde yoktular her il konyadan farksızdı.
Rıdvan abi bize evlerinizden helallik isteyip sokaklara inin dediği vakit partililer acaba sonuç ne olacak ona göre hareket edelim diye yanıp tutuşuyorlardı. Sol cenahtan tek farkları bankamatik kuyruklarında olmayışlarıydı...
Bu ülkenin en kokuşmuş siyasi ayağı maalesef AKP dir.
Erdoğan eksen kayması yaşadığı gibi kadrolarındada sağlam insanlar tamamen tasfiye edildi.
Ve canlarımızı ortaya koyarak kazanımlarımızı maalesef Perinçek tayfasına peşkeş çektiler :(

Erken yattım mı sabah 7,8 gibi uyanıyorum nedeeeeeeeeen.
Şöyle öğlene kadar uyusam noooluuur sanki işim neee amaaan. :wa:

Ne güzelmiş bizim burda Qasem özgün diyor mesela yeni içerik yeni bir üretim hani yeni birşey.. başka bir yerde gördüm Qasemin lafını alıp taklit edip özgün diyorlar :D haha özgün lafını taklit ederken bile kopyasınız . :D ulan beni paranoyak ettiniz ha :haha:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri