Teşekkür ederim EfulimGeçmiş olsun acil şifalar diliyorum @Dolunay
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim EfulimGeçmiş olsun acil şifalar diliyorum @Dolunay
Nöbetteyim vallakadınlar bir yerini açtı diye müdehalemi edilsin saçma erkekler sapık
@Dolunay senin çatlak oldugunu hepimiz biliyoruz zaten haha kızım çatlak ile kırık hemen hemen aynı şey yap o doktar messimemiş demekli .. geçmiş olsun . gitme işe birde ayak bu elde degil
kadınlar bir yerini açtı diye müdehalemi edilsin saçma erkekler sapık
@Dolunay senin çatlak oldugunu hepimiz biliyoruz zaten haha kızım çatlak ile kırık hemen hemen aynı şey yap o doktar messimemiş demekli .. geçmiş olsun . gitme işe birde ayak bu elde degil
okumadımki kafadan orasını burasını açıyorlar gibicesine ulaşımı kolay yazınca.. bizi ciger bekleyen kediye zaten benzetmişsin.. yav hocam bir söz vardır duymuşsundur.. kadın bir aklıyla bilmem neye sahip çıkarda erkek bir nefsine sahip çıkamaz diye .. sözü hatırlamadım lan ? pardonYqzdiklarimdan bunu mu cikardin : )
Hıhı erkekler sapık
tamam ya kırışırız çalışNöbetteyim valla![]()
O değilde senin fabrika açıldımı deyip son sorumu soruyorumtamam ya kırışırız çalış
açıldı iki gün 4 12 gittim 3. gün kapandı yine . bizde şerefsiz bolç. bıraktım gibi birşey 4 gün geçti. böyle olmaz para pul kalmadı anasını satayım bakarım iki üç telefon açarım sağ sola bugün pazar bakalım yarın ola hayır olaO değilde senin fabrika açıldımı deyip son sorumu soruyorum
okumadımki kafadan orasını burasını açıyorlar gibicesine ulaşımı kolay yazınca.. bizi ciger bekleyen kediye zatem benzetmişsin.. yav hocam bir söz vardır duymuşsundur.. kadın bir aklıyla bilmem neye sahip çıkarda erkek bir nefsine dahip çıkamaz diye .. sözü hatırlamadım lan ? pardon
Hayır olsun inşallah ne diyeyim delirmen gayet normalaçıldı iki gün 4 12 gittim 3. gün kapandı yine . bizde şerefsiz bolç. bıraktım gibi birşey 4 gün geçti. böyle olmaz para pul kalmadı anasını satayım bakarım iki üç telefon açarım sağ sola bugün pazar bakalım yarın ola hayır ola
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.