Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkekler için bir kadına ulasmak dunyanin en kolay işi haline geldi
Pek çok erkek kadınları cinsel bir obje olarak görüyor
Buna izin veren ve zemin hazirlayanlar kim peki ?
Elbette kadınlar
En mahrem yerlerini aça aça erotik danslar esliginde kendilerini pazarliyorlar
Pazarliyorlar dedim çünkü bunun baska bir izahı olamaz

Bilinç altlarinda yatan temel dusunce seks
Ben bir erkek olarak pek çok yerde kadına ulasmanın zorlugunu hiç yasamadim
Bunu yaparken asla ve asla karsi cinse karsi en ufak bir sevgi de beslemedim
Çunku benim gozumde o kadin sevgiyi degil bizatihi ... hak ediyor
Bazı zamanlar onlar icin uzuldum
Bir insan daha ne kadar basitlesebilir diye dusundum
Şeytan bile bunlar kadar yoldan çıkartamaz insanı
Seytan bunların getir götür yapar
Kulaklarimin duydugu ve gozlerimin sahit oldugu bu nesil yerin dibine batmalı

Kendini bilen edepli kadınları tenzih ederim

kadınlar bir yerini açtı diye müdehalemi edilsin saçma erkekler sapık

@DolunayDolunay is verified member. senin çatlak oldugunu hepimiz biliyoruz zaten haha kızım çatlak ile kırık hemen hemen aynı şey yap o doktar messimemiş demekli .. geçmiş olsun . gitme işe birde ayak bu elde degil

Yqzdiklarimdan bunu mu cikardin : )
Hıhı erkekler sapık
okumadımki kafadan orasını burasını açıyorlar gibicesine ulaşımı kolay yazınca.. bizi ciger bekleyen kediye zaten benzetmişsin.. yav hocam bir söz vardır duymuşsundur.. kadın bir aklıyla bilmem neye sahip çıkarda erkek bir nefsine sahip çıkamaz diye .. sözü hatırlamadım lan ? pardon

Son düzenleme:
O değilde senin fabrika açıldımı deyip son sorumu soruyorum
açıldı iki gün 4 12 gittim 3. gün kapandı yine . bizde şerefsiz bolç. bıraktım gibi birşey 4 gün geçti. böyle olmaz para pul kalmadı anasını satayım bakarım iki üç telefon açarım sağ sola bugün pazar bakalım yarın ola hayır ola

okumadımki kafadan orasını burasını açıyorlar gibicesine ulaşımı kolay yazınca.. bizi ciger bekleyen kediye zatem benzetmişsin.. yav hocam bir söz vardır duymuşsundur.. kadın bir aklıyla bilmem neye sahip çıkarda erkek bir nefsine dahip çıkamaz diye .. sözü hatırlamadım lan ? pardon

Ciger bekleyen kendi benzetmesi komik olmus
Dikkat edersen ulasimi kolay dedim
Önce bi okuyup anlayalım : )

açıldı iki gün 4 12 gittim 3. gün kapandı yine . bizde şerefsiz bolç. bıraktım gibi birşey 4 gün geçti. böyle olmaz para pul kalmadı anasını satayım bakarım iki üç telefon açarım sağ sola bugün pazar bakalım yarın ola hayır ola
Hayır olsun inşallah ne diyeyim delirmen gayet normal
Allah yardımcın olsun inşallah

tamam işte erkek kafasıyla karıya kıza ulaşım kolay. ben senin fikrine demiyorum birşey. anladığım şeye diyorum . geneldede bu sorular hep var .. hocam zaten kıyamet alameti bilgin varsa az çok bazı şeyleri yadırgamazsın ben yadırgamıyorum . fikrine saygı duyarım yani..ama benim fikrim bu yönde...

ikitelli tarafında mesai yapmışım gece sabah çıkıyoruz tokatlı bir arkadaş 3 çocuk sahibi .. benim çocugum yok aynı zaman evliyim önden kız geçiyor bak kanka kıza diyor falan .. neyine bakcam la diyorum yokmu evde yenge git ona bak .. oo diyor sen yeni evlisin ondandır diyor ara sıra lazım diyor.. yo dedim 8 yıllık evliyim ne alaka .. birde bu adam namazlı niyazlı he öyle şeyde degilç. erkek kafası her erkek aynıdır . zapt etmeleri farklıdır. bu tür şeyler bana saçna geliyor . fikir özgürlüğü var birşey diyemem . ben gözümde hemcinslerin başlatıcı sapıktır.. ister kolay erişsinler ister zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri