Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adını 3 - 4 defa telafuz ettiğim insanın tepkisi gelmiyorsa kişisel algılarım ^^ duymadım görmedim değil Messimedim'dir bu
Kenpılları vurun Elmasları madenlerden toplayın .. Zenciler kenpıldan kaçıyor ''

Arkadaslar hadi beraber gülbang çekelim

Mü’miniz Kalû-Beli’den beri... Hakkın Birliğine eyledik ikrar... Bu yolda vermişiz seri... Nebimiz vardır Ahmed-i Muhtar... La Yezal mestaneleriz... Nur-ı ilahide pervaneleriz... Sayılmayız parmak ile tükenmeyiz kırmak ile... On iki imam Pir-i tarikat cümlesine dedik beli... Üçler, beşler, yediler... Nur-ı Nebi Kerem-i Ali, Pirimiz üstadımız Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli... Demine devranına Hü diyelim Hü!

Bugün lgs sınavına girecek yavrularımıza Allah zihin açıklığı versin inşallah

Forum çok kasıyor
Kullanım rahatlığı bakımından fazlasıyla konforsuz
Pek çok konuya yorum dahi yapıyorum
3 farkli tarayicidan baglanmama ragmen değişen birsey yok
Ekteki görsel sadece bir örnek
Bi yerden sonra yorumlari göremiyorum

Forum çok kasıyor
Kullanım rahatlığı bakımından fazlasıyla konforsuz
Pek çok konuya yorum dahi yapıyorum
3 farkli tarayicidan baglanmama ragmen değişen birsey yok
Ekteki görsel sadece bir örnek
Bi yerden sonra yorumlari göremiyorum
@Charismax bey kardeşim bi buraya bakabilirsen iyi olur

sitede öyle bir durum söz konusu değil..
tarayıcılarının güncellemelerini kontrol et.
site değeri şuan en yüksek 72 ms ping dalgasıyla çalışıyor.. site kaynaklı değil.
o yüzden sorununa yardımcı olamıycam.
başka bu sorunu yaşayan varmı ?
geçen hafta hariç

Son düzenleme:
Hep bana mı ulan hayat diye bağırsam beğenemedin mi diye yumruk atar bana o kadar şanslıyım işte ?

ama kelimesini yazmalarda çok kullanıyorum ama konuşmamda yok niyeki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri