Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de adamlar somalili nasıl anlatıcam derdimi
Arkideş dedik saygıda kusur da etmedik
Ya sen niye böyle yapıyon:(

Solili can yoldaşlar sana bayagı ayıp etmiş nöbet çıkılı sevmediğim tek şeydir saçma sapan seslerden uyuyamamak. Gözlerimin içi yanar perişan olursun ama yapabileceğin tek şey sinirlenmek.

Solili can yoldaşlar sana bayagı ayıp etmiş nöbet çıkılı sevmediğim tek şeydir saçma sapan seslerden uyuyamamak. Gözlerimin içi yanar perişan olursun ama yapabileceğin tek şey sinirlenmek.
Gidip dovsem olmaz mı
Yok iyi fikir değil
Ay bitti galiba 2 dakikadır ses gelmiyor
Yanıbaşımızda zaten koca bi inşaat var artık onlara alıştım ninni sesi gibi geliyor çekiç çivi sesi de tepemde matkap sesine uyanmak sinir bozucu
Ve berbattı nöbetim
Çünkü zuper Normalleşme gerçekleşti herkesler acildeydi

Hastaneyi seven birisi değilim ama maalesef dediğiniz gibi süper normalleşmeden dolayı az önce hastane kapısının önüne birisini bırakmam gerekti ve polikliniklerde millet iç içe sıra bekleyip içtenlikle içli dışlılardı.

Bütün sözleri demleme zamanı bu kadar sükut yetti

Ulaş çorapa hayırlı olsun davamı açtım ? sekreterimisin kırıgımısın öğrenelim bi gevşek ağızlı ?

Tel şarjda inşallah elektrik giderde şarj almaz uyurum :)
tabletten yazmak zor ,
Bilisayarı bilim atölyesi müdavimleri kullanıyor , bence ben uyuyayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri