Arşiv İçinden Geçeni Söyle (8 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evcilik oynamak tam bana göreymiş benim bebeğimin adı Nazlıcan, Aliş'in bebeğinin adı Güven, Azra'nın bebeğinin adı Zeynep 🤭 bugün tam da formumdayım 😃

Biraz serzeniş olacak ama içimden gelen bu. Zamanında tıp gelmiyor, ben hukuka gitmem, sağlıkçı olmak istiyorum, diş hekimliğini psikolojim kaldırmaz,bu kadar iyi bir sıralamayı çöp ödemem vb. kendime kurduğum tüm cümlelerden özür diliyorum. Keşke başarı peşinde koşacağıma biraz tembellik yapsaydım. Tembellik yapsaydım da şimdiye atanmış bir çalışan olurdum.🥺
Koskoca 85000'lik alıma odyologları sığdıramadılar. Açıklanan kılavuz da sadece 26 odyolog. Ki ben bu sınavda da başarı yaptım 90 aldım branşta ilk 120ye genelde 4500e girdim. Ama atanamıyorum. 🥺

@EfuL!m, hayırlısı ona amenna. Ama insanın emek verip 90la atanamaması gibi bi durum varken bazı bölümlerin 60-65 ile atanması ağır geliyor.
Siteminde o kadar çok haklısın ki.
Kıyamam ne yapmak lazım bundan sonra ona odaklanalım üzme kuzum kendini fkagla1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri