Arşiv İçinden Geçeni Söyle (11 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabah sabah telefon çıldırdı benide kendiyle çıldırttı ordan oraya attı kendini bir haber yükleyecem bütün haber sitelerini dolaştı iyide ben sanatçının sahne kıyafetini merak etmiyorum hangi sanatçıya ne kadar elektrik faturası gelmiş banane kim kimden ayrılmış ne yapayım fkhayir10

@interceptor, Çok geçmiş olsun efenim. Çorbanın kendin yaptığını makbuldür telkini verip mutlu ol en güzel motive yolu fkbudur1
Hatta abart biraz hmmm ne güzel hasta çorbası yapmişim elime sağlık defkhaha8
çok teşekkürler efenim. valla çorbanın kendin yap öğüdüyle nasıl mutlu oldum anlatamam :P :P kendin hasta oluyorsan çorbanı kendin yap dimi ama :P

Tedavi sürecim :

evde paket gibi yatıyorum.sürekli ballı süt içiyorum.doktora gitmedim.ama fenayım.ballı süt demişken o kadar bal ve süt içtim ki yakında dağlarda ovalarda petek arayıp bal yapıcam,mandıra mandıra gezip süt vericem yani o derece :D :D :D

@lacivert, en büyük zevkleridir sorma değerli muhterem kardeşim benim :D
Mahallem yetiyor bana nu konu da sağolsun lar ne zaman diye sormasindan ve kısmet adayları arama telâşı ve sunmasi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri