Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dizi izliyordum bir anda ekranda ben oynatmadığım halde ok oynuyor. Baktım aralıklı halde devam ediyor. Dedim laptobu hacklediler güvenlik sistemine kadar girdim korkuyla zerre anlamam kodlardan buna rağmen koruma verilerine girdim. bir anda pc kapattım ardından yan odaya gittim bir baktım fare kardeşimin elinde, kablosuz fareyi yan odada unutmuşum.

Babamla birlikte bir haftadır kaldığımız serviste yanımızda 2 tane bir amca biri teyze yaşlı komşularımız vardı..
Sohbetimiz çok güzeldi ben yaşlılari çok severim çok iyi anlaşırım...
Bir iyileseyim seni ben evlendirecem diyordu teyzem..
Kanser hastası ikiside dün belirli gün arasi maalesef vefat etti benden bir şeyler koptu öyle yüreğim yandı babamın yanında kendimi salmadım lâkin soğukkanlılığı ve duruşu ile idolüm olan babamın kalp yetmezliğinden dolayı dün kendini salması ilk defa toprağa hasret ağlaması benden helallik istemesi onu affetmemi istemesi beni benden aldı..
Tansiyonum 18 den aşağıya inmedi sabaha kadar gelen tedavi çağrısını redettim..

Şimdi biraz kendimi topladım ...
Kendim değil babam beni çok şaşırttı...
Dirayet zirve noktasında en güçlü görüneni bu kadar mi dağıtır..
Demek gerçekten duygularımi kaybetmişim hislerim yokolmaya yüz tutmuş bu noktaya geleceğimi biliyordum da bu denli olacağını tahmin edemedim...
Babamla ablam gözümün önüne geldi birden onlarda aynı hastalıktan vefat ettiler Rabbim hepsine rahmet eylesin İnşaALLAH :(

Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
@Birindarfatma, özür dilerim senden hakkını helal eyle sana hatırlatmak istemezdim acını çok üzgünüm affet beni..
Âmin Âmin Âmin Ya Muin Mekânları Cenneti ala olsun İnşallah değerli muhterem :(

Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
@Birindarfatma, haklısın elbet acıyı çeken bilir Rabbim Mekanını Cenneti ala eylesin ins zor değerli muhterem zor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri