Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle (9 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Kullanıcının yasaklanması nedeniyle gönderi gizlendi.
@interceptor, tahmin etmiştim zaten değerli muhterem açken insan kendini master sef sanır :D
Bırak dikeni felan başka şeyler ara:)
yok ya iyi yemek yaparım ama genelde hep açken yapıyorum genel de de yemekler iyi oluyor :D :D

abi evde kalmışım bu saatten sonra gül bulamayacağımıza göre dikene bağlayalım olayı :P :D

@interceptor, bende iyi yaparım çoğu şey elimden gelir ama komşulara yaparım kendime yumurta kurmaya üşeniyorum :D
Bir gün yemeğinden şerefleniriz inş :)
Evde kalmak gibi şerefe erişmişsin daha ne istersin :D
Gülden ve dikenden başka güzellikler de var hayatta :D
Evde olduğumdan yazmıyorum bak değerli muhterem :D
var var da bizde para yok :D para olsa gül diken falan uğraşmam hemen maldivlerdeyim,şezlonga uzanmışım elimde hindistan cevizi sütü,kilo vermeye çalışıyorum :D

@interceptor, ooo sen gül diken para üçlüsü ne odaklanirsan mutluluk sana uzak değerli muhterem :D
Başka ne var diye adını sorma ama var işte sıkıştırma beni :D
yok hocam bende para olsun gül diken uğraşmam, 7/24/365 maldivlerde tatil yaparım şurda ne yaşayacaz daha bari mutlu gidelim öbür tarafa : ))))))

@interceptor, dediğin gibi olsun değerli muhterem :D
Bir değerli muhterem atasözü öğrendim bu forumda Ben seni tutuyorum :D
bak sende gel,beraber kilo veririz,düşün bir adadayız üç ağaç var,hindistan cevizi var,bol bol deniz suyu.en sonunda birbirimizi kemiririz açlıktan :D :D

@interceptor, benim kilo vermek ile isim yok kiskanilacak bir kiloya sahibim en azından bana göre diye avutuyorum kendimi :D
Et türünün olmadığı bir mekanda nefes alamam sevmedim :D
Ayrıca benim iştahımi bilsen köşe bucak kaçardın benden hayatta kalmak için :D
hocam kilo ve boy konusunda iddalaşmayalım istersen :P yemek konusunda da geride kalabilirsin.

o değil bak biz yazıyoruz tüm forum okuyor cümle aleme bunlar şişko kilolu aç,bunlar bizide yer diye rezil oluyoruz demedi deme :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri