Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağzı olan mı konuşur yoksa parası olan mı dürüst olan mı doyar yoksa başkasından yiyen mi cevabı lazım olmayan sorular

Aralıkta ve 2022de gidebileceğim sinema filmleri var gösterime girecek olan
Dayı yi ve neşet baba yı kaçıramam
Mevlana yı da

İnsanlar sizin iyi niyetli olduğunuzu anlayınca çakal gibi yakanıza yapışır...

Jokeri izleyememistim pazar günü netflix de gösterime girecekmiş bol tarçınlı salep eşliğinde izlerim artık

Evlenmek isteyen erkeklere bir tavsiye evlenmeye karar verdiyseniz eğer eşiniz ve anneniz arasındaki dengeyi sağlayın lütfen öncelik ne anne olur sadece nede eş olur adalet ve denge şart bir ömür beraber yaşamak için en önemli madde bu
Kızlar ise evlenince eşinizin ailesini kendi ailenizden küçük görmeyin annem annem diye tutturup annenize yakın ev almayın iki aile arasında dengeyi koruyun böylece sağlıklı bir yuva kurulmuş olsun
Ev eşya altın nişan elbisesi gelinlik falan filan şeyleri çok düşüneceğinize asıl önemli olan meseleleri arkaya atmayın yuvayı saygı ve denge kurar altın ve araba değil
Anlat anlat anlamadı kimse dünyalık değil ahiretlikte olsun yuvanız...

Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
@ZiLaN sonuna kadar haklısın değerli muhterem kardeşim benim...
El sevindirmek ev eşyalara ve bu meselelere köle olmakla evlilikler uzun surmedigi gibi ne hazin sonuçlara yol açıyor.
Hamdolsun benim ağzım yandı tövbe ettim evliliğe şükürler olsun..
Evleneceklere hayırlara vesile olur inş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri