Arşiv İçinden Geçeni Söyle (3 Izleyici)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslanlar gibi dersten çıktım çok güzel geçti bugün öyleyse güzel bir çayı hakkettim ?

Kafandakilerle yaşamak insana ağır geliyor, bir de değiştiremediği gerçekler var onlara hiç girmeyelim mümkünse

Keşke bir kez gerçekten yürekten anlamayı deneseydin bunu bana hissettirseydin o zaman belki bu kadar kırılmayacak bu kadar dolmayacaktım ,içimde atacak yer kalmadı ki ondan bu kadar dolup dolup taşmam,konuşmam zamanında çok sustum zaten çok içime attım:(
Keşke beni kendin yerine koyabilseydin ben zamanında kim olursa olsun kendi yerime koydum hatayı zaten orada yaptım ,hep iyi niyetimin kurbanı oldum,iyi niyetimden vuruldum masumiyetimi de kaybettim artık kendimi kirlenmiş günaha batmış gibi hissediyorum konuşmaya çalışmak bile nafile zaten boşa kürek saklamak gibi bir şey
Elbet bir gün bitecek ve herkes yoluna gidecek
Ve ben yine hatalarımla baş başa kalacağım

Yenilen pehlivan güreşe doymazmış Aa)))

Bu kelimelikte harf değiştirme neye göre yapılıyor harfleri değiştiriyorum yerine yine aynı harfleri veriyor :kz:

Bazen bu forumda olmamalıyım diyorum,tamamen bilgilerim silinecek olsa bir saniye düşünmem sildiririm kendimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri