Onlarda uyumuş canlı ders 14.30da oluncaÇocuklar nasıl izin verdi ne yaptın onlara![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Onlarda uyumuş canlı ders 14.30da oluncaÇocuklar nasıl izin verdi ne yaptın onlara![]()
Geçmiş olsun @Kalpin test yaptırdın miBen böyle ağrı görmedim. . Başımın tepesinden ensem kulak diplerim bi ağrıyor varya.. sanki gözlerim körelcek.. ula korona sensen senin benden çekeceğin var seni bitkisel suda bogarım bebeee :haha: şaka şaka hafif gel abimm kafamın içinden çık la bak diss atarım
Korona senden korkar Korona değildir oBen böyle ağrı görmedim. . Başımın tepesinden ensem kulak diplerim bi ağrıyor varya.. sanki gözlerim körelcek.. ula korona sensen senin benden çekeceğin var seni bitkisel suda bogarım bebeee :haha: şaka şaka hafif gel abimm kafamın içinden çık la bak diss atarım
Abla testlik birşey yok.. akşam saat 11 gibi beyin kanaması geçiriyorum sandım varya :haha: bakma güldüğüme anam ağlıyor şuan..evdeyim bugün iş yerinde üşüttüm galiba.. la o nasıl agrıdır.. ruhumu teslim edecek gibi.. haha yav abla günah falan ama azrail gülmekten bence yanaşmıyor jdkdjdkdkdk bunu diyip sonra ölmüyor muyum bide nihahah.. kız başım fena.. ilaç almadım daha gitmedimde 112 yi aradımGeçmiş olsun @Kalpin test yaptırdın mi
Bencede değil jdjdkdkd temassiz insanım ben.. süt üm ben daha hdjdjdjdjKorona senden korkar Korona değildir o
Eşin madem kronik hasta bence derhal aürünün adını koymalısın zira covid semptomlarında şiddetli baş ağrısı yaygın ihmal etmeyesinAbla testlik birşey yok.. akşam saat 11 gibi beyin kanaması geçiriyorum sandım varya :haha: bakma güldüğüme anam ağlıyor şuan..evdeyim bugün iş yerinde üşüttüm galiba.. la o nasıl agrıdır.. ruhumu teslim edecek gibi.. haha yav abla günah falan ama azrail gülmekten bence yanaşmıyor jdkdjdkdkdk bunu diyip sonra ölmüyor muyum bide nihahah.. kız başım fena.. ilaç almadım daha gitmedimde 112 yi aradımsadece dedim çıkmak istemiyorum ambulans gönderek dediler. . Riske girersem eşim kronik dedim
anlattım da işi iş yerinin hekimiyle çözdük 112 sanki doktor yardımcı olmadılar zaten 112 olmaz boşuna meşgul ettimde napiyim öluyom sandım birden kramp gibi girince.. valla hekim gitme fatih virüsü kaparsın dedi.. ya iş yerinde ben klimayla oynadım o çarptı galiba hfjdjdkdk
Beynim varsa oda ensemde hissettim haha fena fena bakma guldugume boyleyim ben
Bencede değil jdjdkdkd temassiz insanım ben.. süt üm ben daha hdjdjdjdj
Ama bi panik havasid yok değil haci
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.