Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben böyle ağrı görmedim. . Başımın tepesinden ensem kulak diplerim bi ağrıyor varya.. sanki gözlerim körelcek.. ula korona sensen senin benden çekeceğin var seni bitkisel suda bogarım bebeee :haha: şaka şaka hafif gel abimm kafamın içinden çık la bak diss atarım

Ben böyle ağrı görmedim. . Başımın tepesinden ensem kulak diplerim bi ağrıyor varya.. sanki gözlerim körelcek.. ula korona sensen senin benden çekeceğin var seni bitkisel suda bogarım bebeee :haha: şaka şaka hafif gel abimm kafamın içinden çık la bak diss atarım
Geçmiş olsun @Kalpin test yaptırdın mi

Korona senden korkar Korona değildir o

Geçmiş olsun @Kalpin test yaptırdın mi
Abla testlik birşey yok.. akşam saat 11 gibi beyin kanaması geçiriyorum sandım varya :haha: bakma güldüğüme anam ağlıyor şuan..evdeyim bugün iş yerinde üşüttüm galiba.. la o nasıl agrıdır.. ruhumu teslim edecek gibi.. haha yav abla günah falan ama azrail gülmekten bence yanaşmıyor jdkdjdkdkdk bunu diyip sonra ölmüyor muyum bide nihahah.. kız başım fena.. ilaç almadım daha gitmedimde 112 yi aradım :D sadece dedim çıkmak istemiyorum ambulans gönderek dediler. . Riske girersem eşim kronik dedim :D anlattım da işi iş yerinin hekimiyle çözdük 112 sanki doktor yardımcı olmadılar zaten 112 olmaz boşuna meşgul ettimde napiyim öluyom sandım birden kramp gibi girince.. valla hekim gitme fatih virüsü kaparsın dedi.. ya iş yerinde ben klimayla oynadım o çarptı galiba hfjdjdkdk
Beynim varsa oda ensemde hissettim haha fena fena bakma guldugume boyleyim ben :p
Korona senden korkar Korona değildir o
Bencede değil jdjdkdkd temassiz insanım ben.. süt üm ben daha hdjdjdjdj
Ama bi panik havasid yok değil haci

Abla testlik birşey yok.. akşam saat 11 gibi beyin kanaması geçiriyorum sandım varya :haha: bakma güldüğüme anam ağlıyor şuan..evdeyim bugün iş yerinde üşüttüm galiba.. la o nasıl agrıdır.. ruhumu teslim edecek gibi.. haha yav abla günah falan ama azrail gülmekten bence yanaşmıyor jdkdjdkdkdk bunu diyip sonra ölmüyor muyum bide nihahah.. kız başım fena.. ilaç almadım daha gitmedimde 112 yi aradım :D sadece dedim çıkmak istemiyorum ambulans gönderek dediler. . Riske girersem eşim kronik dedim :D anlattım da işi iş yerinin hekimiyle çözdük 112 sanki doktor yardımcı olmadılar zaten 112 olmaz boşuna meşgul ettimde napiyim öluyom sandım birden kramp gibi girince.. valla hekim gitme fatih virüsü kaparsın dedi.. ya iş yerinde ben klimayla oynadım o çarptı galiba hfjdjdkdk
Beynim varsa oda ensemde hissettim haha fena fena bakma guldugume boyleyim ben :p

Bencede değil jdjdkdkd temassiz insanım ben.. süt üm ben daha hdjdjdjdj
Ama bi panik havasid yok değil haci
Eşin madem kronik hasta bence derhal aürünün adını koymalısın zira covid semptomlarında şiddetli baş ağrısı yaygın ihmal etmeyesin

Sesinde huzur, bakışlarında sıcaklık olan adamları bırakmayın,
o masum duygularını eritip de soğutmayın kendinizden.
Ellerinde şefkat varsa, sarılın o güzelim ellerine.
Mükemmel olmasın ama sizinle mükemmelleşsin mesela.
Sevgiden önce hep saygı arayın, yanınıza yakıştığından eminseniz eğer,
yarınlarınıza yakışıp yakışmayacağını da sorgulayın.
Kişilik arayın mesela, kişiliğinde şüphe götürmeyen bir güven arayın.
Veriyorsa ne alâ. Mesela sizi kaybetmekten korktuğu kadar korksun sizi incitmekten.
Gücünü sizi korumak için kullansın, aynı zamanda varlığıyla güç olsun size.
Ona her baktığınızda yaralarınızı değil, sevildiğinizi hatırlatsın size.
İyi ki sevmişim ben bu adamı deyin yıllar sonra ve iyikileriniz her geçen gün katlanarak artsın.
Kısaca adam gibi adamları sevmeli şu hayatta ve nerede diye sormamalı, sorgulamamalı aslında.
Belki de adam saydıklarınız uğruna kapattığınız kapılar ve gözlerinizin ardına saklanmışlardır.
İyi bakın etrafınıza..
-brida-
%S/

@EfuL!mEfuL!m is verified member., yok ablam işin espirisindeyim ben.. belirtileri hakkında bilinçliyiz.. ondan değil.. şiddetli bir soguk vurması ceyrandan bugün geçti.zaten turp gibiyim.. sağolasın telkinlerin için allah razı olsun.

Kervan toplumu bana göre değil.. bir salagın peşinden gitmek hele.. aklımı kiralatmıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri