Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv İçinden Geçeni Söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dinime küfreden müslüman olsa:gig:

Belki de yıllar sonra eskilere doğru gittim geldim. Her ne kadar insan olduğumu hatırlatıyor olsa da buna dair bir emare görmek istemiyorum. Bu son olsun..

bence askıda yağ uygulaması da gelsin mümkünse,
5ltlik yağın geldiği fiyat içler acısı.
ama olsun ya, çağ atladık. dünya da bizi kıskanıyor nasılsa.

Ortada özel bir şirket var, madencileri çalıştırmış ama haklarını vermemiş. Ödeme yapmamış.
Bu işçiler yürümeye kalkınca neden karşısında devleti buluyor? Madenci bu ülkenin vatandaşı değil mi?
Sosyal medyada iki paylaşım olmasa görmeyeceğiz, duymayacağız. Tv lerde yoklar, kanallarda yoklar.
Seslerini duyurmaya güçleri yok, çünkü güç sizde. Oysa bunların sesini de vereceksin ki bir anlamı olsun,
aaa iktidar ne güzel particilik yapmıyor diyelim dimi. Ama yok diyemiyoruz. Çünkü bunu yapıyorsunuz.
Onca kanalınız var yandaş. Yahu işçi kardeşim, ne istiyorsunuz? kimse sizi duymuyor mu?
ben duyuyorum de vatandaşına bi kerede.

Sen özgürlük vermediğin sürece, istediğin medyayı satın al. Yok olmaya mahkumsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri