Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim @OlmayabilirEski uye olmalari disinda Özel bir nedeni yok buyrun Hanimefendiler ve beyefendi
@EfuL!m @AsyA @Qasem
Ekli dosyayı görüntüle 8288
hic onemli değilTeşekkür ederim @Olmayabilir
Mesajini tesadüfen gördüm. Etiketlerdeki sorun devam ediyor demekki. Cevap vermedigim etiket varsa gormemisimdir kusura bakma![]()
Bende sorun görünmüyorTeşekkür ederim @Olmayabilir
Mesajini tesadüfen gördüm. Etiketlerdeki sorun devam ediyor demekki. Cevap vermedigim etiket varsa gormemisimdir kusura bakma![]()
@BaRoN ben etiket konusunda forumdan ümidimi kestim
Sadece gorulmediginde kırılma darılma olmasın diye kendi önlemimi aliyorum
Dikkat edersen seni etiketlemedim. Sorun bildirmiyorum. Forumumuz için yaptıklarını görüyoruz kullanıyoruz. Allah razı olsunHer şey için kendi adıma çok teşekkür ederim
Ama ortada bir sorun var. Forumda etiket bildirimi sorunlu. Alıntı beğeni bildirimi gidiyor![]()
Benimde düzeldi anlık alıyorum.Bende sorun görünmüyor
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.