Sana katılıyorsun hemide bol bolOh olsun diyelim mi @sükutu-ezber
@Qasem bu hallere düşecek adam miydi beş
@EfuL!m sakin yardım etme![]()

Her şey diyebiliriz atış serbest bay @Qasem e

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sana katılıyorsun hemide bol bolOh olsun diyelim mi @sükutu-ezber
@Qasem bu hallere düşecek adam miydi beş
@EfuL!m sakin yardım etme![]()
Kaç kız bizi gömer buraya, gelmede gidelim
Bişicik olmaz sakin ol, telaş etme çayını biii güzel yudumlaKaç kız bizi gömer buraya, gelmede gidelim![]()
YaşlanmıştırBu sıralar pek sakin zaten. Hiç gelip sataşmıyor kimseye![]()
İşim var onu da yapıyorum arada okuyorum,@Erva @sükutu-ezber gece gece uğraşacak başka işiniz yok mu , kitap okuyun , kahve için , çay için , hayallere dalın güzel anlarınızı düşünün
Qasemle uğraşmayın![]()
Geçmiş olsun canım dikkat etSevgili midem artık ağrıyarak mesaj atmayı bırak. Cumartesiye kadar bu ortamı çekmek zorundasın... Ağrısanda, yansanda başa geleni çekmek zorundasın.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.