Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaz-çiz İçinden Geçeni Söyle (6 Izleyici)

Çok şükür annem iki aydan sonra evinde çok özlemişim iyi ki varsın anne canım 😍

Son düzenleme:
@OlmayabilirOlmayabilir is verified member. hava çok soğuk burada. Kursun kombisi bozuldu. İki gündür soğukta ders işliyoruz. Dışarıya çıkıyoruz dışarı soğuk. Yaz nereye gelmiş neden bizim haberimiz yok fknerede0

Arkadaşlar pardon ben dün ve bugün ağaçlarda çiçekler görüyorum hatta karahindibalar sarıya dönmüş. Bana bahar gibi geldi de🤭

Tebrikler zeynep sönmez
2024 yil sonu itibariyle kariyerinde zirve yapip kazandigi wta 250 sonrasi etrafinda kendisini yönlendirecek profesyonel insanlarin olmayisi nedeniyle o kanal senin bu kanal benim o youteber senin bu youteber benim diyerek gerekli gereksiz programlara katilmanin faturasini az kalsin bir kac ay icinde kariyerini bitirerek odeyecekti yatsin kalksin meksika takvimine dua etsin umariz ders alir
( Cok gereklimi bu bilgiler hayir bu saatte can sikintisina verelim)
Özet az önce youteba düştü rakibi guncel 30 eski dunya 3 numarasi karsisinda efsane oynamis nazar değmesin

Son düzenleme:
İmamoglunun dogum tarihide usulsuz haberleri cikmis bugun yarin aslinda imamoglu diye bir kisi aslinda yasamiyor haberlerine hazirlikli olmak lazim

Bazen ne yaptığımı sorguluyorum. Sonuç mu? Cevapsız.

Ben uykuya hasret uyku bana düşman. Ben ne yapcam bu uykusuzluk düzeniyle 🤦‍♀️

İndirme hatasi veren bir reels videosunu israrla indirmeye calistik telefonu cope cevirdi

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
      Arkaplan resimleri
      Renk geçişli arkaplanlar
    Geri