Erva
FK Özel Üye
Arada ona sorular soralım bizzzzzDedim Yok diyor arkadaşına söyle benim dediğim doğru diyor baş diyor herkesin başı diyor lider gibi bir şeydir diyorAliş işte
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Arada ona sorular soralım bizzzzzDedim Yok diyor arkadaşına söyle benim dediğim doğru diyor baş diyor herkesin başı diyor lider gibi bir şeydir diyorAliş işte
![]()
Tamam soralım çok komik bir o kadar da akıllıca cevaplar verir canımın içiArada ona sorular soralım bizzzzz
Tamam aklımda iki soru var. Bunun konusunu açınca ona da sor olur muuuTamam soralım çok komik bir o kadar da akıllıca cevaplar verir canımın içi![]()
Tamam olur soralımTamam aklımda iki soru var. Bunun konusunu açınca ona da sor olur muuu![]()
Atkı şapka takmayı unutma üşenirsin sen şimdiÇok soğuk , hava buz , her yer buz kar…
Kemiklerim üşüyor
Cumartesi çalışması ne ya ben evde ısınmaya çalışırdım![]()
Okurken rüyanı yorumluyorsun zannetmem nedir pekiRüyamda buluttummmmmm sensizliği unuttummmmm dinidinidiniiii
Yağmur oldummmm ağladım seni dizlerimde uyuttummmm laylayyyylayuu![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.