Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayır bana niye trip attın? :ddSadece üzüm suyu olsa iyiydi. Ne var ne yok zam yapmışlar
Tribim sana değil yazdığınaydı (-:Hayır bana niye trip attın? :dd
İşte içmemek için işaret, boşver gel şalgam içelim
Çok centilmen, ayranlı şalgam olsun ve acılı mis misTribim sana değil yazdığınaydı (-:
Ben ismarlarim salgami![]()
Ayranlı ve şalgamlı kısmında ben takılı kaldım. İkisi birlikte içilebiliyormu yoksa yanında ayranda olsun gibisindenmiÇok centilmen, ayranlı şalgam olsun ve acılı mis mis
Acılı şalgam ve yoğurt karıştır... Şalgamlı ayran çok güzel oluyor (ekşi yoğurt olacak ama) :ddAyranlı ve şalgamlı kısmında ben takılı kaldım. İkisi birlikte içilebiliyormu yoksa yanında ayranda olsun gibisindenmi![]()
Ben bu kombinasyonu ilk defa duydum. Bunu denemem lazım ama ekşi yoğurt nasıl olur onu bilmiyorumAcılı şalgam ve yoğurt karıştır... Şalgamlı ayran çok güzel oluyor (ekşi yoğurt olacak ama) :dd
Hep senin değişik karışımların olacak değil ya? -bknz; bitki çayı:dd
Ekşi yoğurt= süzme yoğurt (evde yapılan ev yapımı yoğurt) :ddBen bu kombinasyonu ilk defa duydum. Bunu denemem lazım ama ekşi yoğurt nasıl olur onu bilmiyorum
Bitki çayını ben hiç yapmadım sayıyorum zira çok kötüydü![]()
Bunu bir zahmet sen yapı ver, bu beni aşarEkşi yoğurt= süzme yoğurt (evde yapılan ev yapımı yoğurt) :dd
Hazır yogurda göre daha ekşi oluyorlar ya o yüzden lezzeti ekşimsi acılı
Ama beğenmezsen bilemiyorum yaniii,en azından üzüm suyundan iyi :dd
Markette yoğurt var yoğurt:ddBunu bir zahmet sen yapı ver, bu beni aşar![]()
Ev yapımı şart gibi anladım o yüzden beni aşar dedim (-:Markette yoğurt var yoğurt:dd
O kadar tarif verdim,yapmayacak mısın yani?
Üzdü......
Yok yok,ekşilik tarifi içindi o =}Ev yapımı şart gibi anladım o yüzden beni aşar dedim (-:
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.