Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaz-çiz İçinden Geçeni Söyle (2 Izleyici)

Puan 113
Çözümler 4
ZoeZoe is verified member.
Konuyu açarken şu şarkı geldi aklıma

Ders çalışmaya hazırlanırken(evet ders çalışmak için çalışıyorum 😂 ) yeni başlığa hayırlı olsun demeye geldimfkhaha8

Sessiz sakin duran sesi çıkmayan bebeden korkacaksın ben oh ne güzel yarım saattir oynuyor sesi çıkmıyor diye sevinirken duvarları yazı tahtasına çeviren yetmiyormuş gibi kendini boyayan bir Aliş'le karşılaştım🥺 yazık bana 🥺

@MevaMeva is verified member., geçmiş olsun mu diyim kolay gelsin mi diyeyim diye bir düşündüm ama sanırım ikisine de ihtiyacın var fkhaha8

Evimin neşesi çocuk iyiki doğdun iyi ki...

Benim çocuklar karateyi uykudayken öğreniyorlar 🙄

Beyin yakan sorularda bugün Aliş soruyor arabalar nasıl horlar🙄

15 mayıs çabuk gel kusasım geldi artık siyaset ve siyasi propaganlardan ne olacaksa olsun :)

15 mayıs çabuk gel kusasım geldi artık siyaset ve siyasi propaganlardan ne olacaksa olsun :)
Alın benden de o kadar fkhayir10
Az önce caddeden geçen seçim arabası ani sesi açınca epey süre arkasından saydıracak kadar cidden korktum fktrip2

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri