Yaz-çiz İçinden Geçeni Söyle (3 Izleyici)

• Kullanıcı Zoe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Oyunları
Şimşekler çıldırdı sanki çok değişik bir şekilde şimşekler çaktı çok şükür geçti şu şimşek korkumu bir türlü yenemiyorum :(

Ya bu muhalefet akıllanmaz
Sinan oğan seçimlerde Erdoğanı destekleyeceğiz dedi adamı linç ediyorlar her yerde
Sizden olmayanı sizin gibi düşünmeyene saygınız yok bana kimse demokrasiden bahsetmesin yemişim demokrasi anlayışınızı

Bu muhafelet diyorsunuz soğanın kilosunu 20 liraya yiyorsunuz hadi siz çok zenginsiniz onu anladık fakir ne yapacak? 8500 lira askeri ücret alıyorsun ama 8500 liraya kiraya ev bulamıyorsun nasıl olucak ? Varmı bir yol gösterecek olan ?

@Araf, çok basit, bir kokuşmuş başka bir kokuşmuşa tercih edilmez. Edildiği sürece sistem böyle devam eder. O yüzden iki tarafıda sistemi de boykot...

Bu muhafelet diyorsunuz soğanın kilosunu 20 liraya yiyorsunuz hadi siz çok zenginsiniz onu anladık fakir ne yapacak? 8500 lira askeri ücret alıyorsun ama 8500 liraya kiraya ev bulamıyorsun nasıl olucak ? Varmı bir yol gösterecek olan ?
Soğana endekslediysen güzel kardeşim göster bakalım bize aydınlat bu muhalefet ile çözümü ben de rahatlamış olurum...

Sözümü şahsi algılama sakın gündem genel olarak..

Soğancılar isimli yeni bir ekonomik kol oluşturan yurdumun güzel insanları ...

Meseleyi hala soğan patates sanıyorsunuz

28 mayısta mutlu olacak burçlar arasında akrep var hadi bakalım 🤭fkmusic2

@Meva, ben akrepim, neden mutlu olacağımı merak etmeye başladım. Seçim sonucunu çok umursadığım söylenemez :)

@EfuL!m, bence hemen gitmelisin,öğle sonrası kuyruk çok uzar,çok beklersin.
Geçen öğle sonrasına kaldım 1 saat beklemiştim,simdi kimsecikler yoktu.:D

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri