Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaz-çiz İçinden Geçeni Söyle (14 Izleyici)

Firavun boğulmak üzereyken; bende inananlardanım dediğinde, Allah buyurdu..

- ŞİMDİ Mİ ?

Yarın şubat ayının son nöbeti
Vay be şubat da bitiyor
Geçiyor ömür dediğin a dostlar

Beklenen geldi gelecek özlem son bulacak..

Karanlığın ardında ki aydınlığa huzurla kavuşacağız inş :)

Artık siyaset uğruna söylenen hiç bir söz ve hiç kimseyi samimi bulmuyorum😡

Saatlerce sarıp sarmalayıp özenle tencereye dizip, 😳😑pişirip 5 dakika da tükenenin adıdır lahana sarması,,, 😒😒🤦‍♀️🤦‍♀️

Şunu da söylüyeyim lahana yeşil niye kara lahana derler anlamış değilim,, 🤦‍♀️🤦‍♀️😒😒

Musibetlerin ardı arkası kesilmiyor hamdolsun imtihanım katlandı samimi dualarınıza talibim efendim.

@EfuL!mEfuL!m is verified member. her ne derdin, sıkıntın var ise Rabbimiz kolaylık versin sana inşallah, bütün dertlerini gidersin, sıkıntıların için Rabbimiz yar ve yardımcın olsun, Rabbimiz Fettah ismiyle inşirah versin sana inşallah,,, 🌹

Sanırım eror veriyorum...
Yoruldum hayat dur artık...

Pazar pazar herkes uyurken işe gelmek hiç hoj değil

Her olumsuzluğa rağmen inatla yaşama sarılmak ne hoş :)

Para biriktirebilmem için ilk önce paramı kendimden saklamam lazım 😏

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri