İyi akşamlarGünaydın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyi akşamlarGünaydın.
Merhabaİyi akşamlar
Merhaba sessiz mimar bey nasılsınız?Merhaba![]()
Oldukça iyiyim çok teşekkür ederim. Sizlerde iyisiniz umarım sağlıkçı bayan.Merhaba sessiz mimar bey nasılsınız?
atatürk ün bile eleştirildiği ( ki zaten doğrusu budur) , suriyeliler gitsin diyen şahıslara faşist yaftası yapıldığı, dersim katliamında devletin şapkayı önüne alıp hatalarını görmesi ve hatta özür dilemesi gerekitiğinin söylendiği bu forumda ülkü ocakları adı altında açılan başlık sebep gösterilmeden siliniyor,
ama zaten asıl kilit nokta senin düşüncenden olmayınıda dinlemek, anlamak, tartışmaktır ve hoşgörüyle tolere etmektir
velev ki dediğiniz gibi olsun ... konuyu yanlış bölüme açmış olim... zor değil yetkileriniz dahilinde uygun olan bölüme taşımak...Konunuz tarafımdan Sözlük kurallarına uymadığı için silinmiştir.
Burası kafanıza göre sözlük konusu açtığınız ekşi sözlük değil , yorum bölümüne açabilirsiniz.
Forum kurallarını yada bölüm kurallarını okumadan konu açarsanız sonucuna katlanırsınız.
Düşüncenizle ilgilenmiyorum sadece sözlük formatına uygun olmadığı için silip bildirim yolladım. Gerekli açıklama size gelen bildirimde vardı.
Başkalarının avukatlığını yapacağınıza kendi işinize bakın
İyiyim şükür bendeOldukça iyiyim çok teşekkür ederim. Sizlerde iyisiniz umarım sağlıkçı bayan.
Bazı resmi işlerim vardı halletmem gereken satış vs onlarla uğraştım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.