Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaz-çiz İçinden Geçeni Söyle

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Merhaba sessiz mimar bey nasılsınız?
Oldukça iyiyim çok teşekkür ederim. Sizlerde iyisiniz umarım sağlıkçı bayan.
Bazı resmi işlerim vardı halletmem gereken satış vs onlarla uğraştım

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
atatürk ün bile eleştirildiği ( ki zaten doğrusu budur) , suriyeliler gitsin diyen şahıslara faşist yaftası yapıldığı, dersim katliamında devletin şapkayı önüne alıp hatalarını görmesi ve hatta özür dilemesi gerekitiğinin söylendiği bu forumda ülkü ocakları adı altında açılan başlık sebep gösterilmeden siliniyor,

ama zaten asıl kilit nokta senin düşüncenden olmayınıda dinlemek, anlamak, tartışmaktır ve hoşgörüyle tolere etmektir

atatürk ün bile eleştirildiği ( ki zaten doğrusu budur) , suriyeliler gitsin diyen şahıslara faşist yaftası yapıldığı, dersim katliamında devletin şapkayı önüne alıp hatalarını görmesi ve hatta özür dilemesi gerekitiğinin söylendiği bu forumda ülkü ocakları adı altında açılan başlık sebep gösterilmeden siliniyor,

ama zaten asıl kilit nokta senin düşüncenden olmayınıda dinlemek, anlamak, tartışmaktır ve hoşgörüyle tolere etmektir

Konunuz tarafımdan Sözlük kurallarına uymadığı için silinmiştir.
Burası kafanıza göre sözlük konusu açtığınız ekşi sözlük değil , yorum bölümüne açabilirsiniz.
Forum kurallarını yada bölüm kurallarını okumadan konu açarsanız sonucuna katlanırsınız.

Düşüncenizle ilgilenmiyorum sadece sözlük formatına uygun olmadığı için silip bildirim yolladım. Gerekli açıklama size gelen bildirimde vardı.

Başkalarının avukatlığını yapacağınıza kendi işinize bakın

Konunuz tarafımdan Sözlük kurallarına uymadığı için silinmiştir.
Burası kafanıza göre sözlük konusu açtığınız ekşi sözlük değil , yorum bölümüne açabilirsiniz.
Forum kurallarını yada bölüm kurallarını okumadan konu açarsanız sonucuna katlanırsınız.

Düşüncenizle ilgilenmiyorum sadece sözlük formatına uygun olmadığı için silip bildirim yolladım. Gerekli açıklama size gelen bildirimde vardı.

Başkalarının avukatlığını yapacağınıza kendi işinize bakın
velev ki dediğiniz gibi olsun ... konuyu yanlış bölüme açmış olim... zor değil yetkileriniz dahilinde uygun olan bölüme taşımak...

bir olayı, konuyu veya rahatsızlığı dile getirirken verilen örnekler, betimlemeler avukatlığa soyunmak değil olayı daha açık ve destekleyici şekilde anlatmak için yapılır

Kimsenin hamallığını yapıp konu taşımıyorum.
Ricam ilgili bölüm kurallarını okuyarak konu açmanız
Kime ne deseteği verirsiniz bilmem, başka konu altında konuşmak avukatlığa soyunmaktır , ilgili konulara kendi yorumunuzu yapar geçersiniz.

İyi forumlar

İçimden geçeni ben değil suriyeli hanım kardeşlerim söylemiş benim içimin bir önemi kalmamiş dil lâl olmuştur.
O kendini bilmez lağım kusanlar iyice okuyun!!
19 yaşında tutuklanan hali hazırda 32 yaşında olan bacım bakın nasıl tokat gibi yaşadıklarını haykırıyor “ Çocuklarım var bir çok, ama kimin BİLMİYORUM!”

IMG_2204.jpeg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri