Dizi Analiz Hotel del Luna (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı ZiLaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Film & Dizi Analiz / Eleştiri / Tanıtım
Hotel del Luna

Ekli dosyayı görüntüle 10471

Konusu:​

Dizi, Seul’un şehir merkezinde bulunan ve müşterilerinin yalnızca hayaletlerin olduğu 'Hotel del Luna' adlı gizemli bir otelde geçmektedir. Bu otelin CEO’su (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
) yaptığı büyük bir hatadan dolayı lanetlenerek 1000 yıldan fazladır, bu otelde yaşamak zorunda kalmıştır. Bir gün, bir adam (
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
) beklenmedik bir şekilde bu otelde yönetici olarak çalışmaya başlar.

fantastik dizi severler için mutlaka izlemeleri gereken bir dizi getirdim ben iki defa izledim IU başrol ve rolünü çok güzel bir şekilde yapmış hem komik hemde acık hüzünlü bir konusu var ölmeyen bir patronunuz varsa ondan nasıl kaçarsınız bol hayaletli bir dizi korkmuyorsanız mutlaka izleyin derim :glc: :glc: :glc: uu))) uu)))

yorumunuzu bekliyorum(y)

Ay ay ay. Hotel del Luna ismini görünce bir kendimden geçtim. Cidden ama cidden IU'ya bayılıyorum. Kadın sesiyle oyunculuğuyla çok iyi gözümde. My Mister'dan sonra en sevdiğim dizisi Hotel del Luna.
Doğruya doğru kadını ilk Hotel del Luna dizisi ile tanıdım. Burada sevdim sevdalandım sonra diğer dizilerini izleyip şarkılarını dinledim :gulucuk:

Hotel del Luna benim iki kere izlediğim dizilerden. İlkini çok severek izledim. Hem başroller hem de yan roller çok güzeldi. Hepsi rolüne cuk diye oturmuş. İzlerken rahatsız eden bir şey olmadı o açıdan. İkinciyi ise sırf sticker yapmak için izledim:LOL:(Çılgınlar gibi mesajlaşma uygulamaları için sticker yaptığım doğrudur) Sticker için izlemiş olsam da ikincide de yine keyifle izledim. Sıkmadan seri akan bir dizi. Fantastik yormayan kaliteli bir dizi arıyorsanız izleyin derim.:)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri