Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Üye Hoşgeldin Değerli Hoca Muhterem :)

@ab_i_abisteni, hoşgeldiniz kardeşim tekrardan.
Sancaktar arkadaşımız ve buranın banilerinden değil. Ben süresiz banladım.
Hakkımızda hayrolsun inşallah.
Rabbim doğru paradigmalar ile yol almamızı sağlar inşallah.

Forumda birinin eksikliğini gözlerim arıyordu oda sancaktar mış , İşin gerçeği forumda olsakta olmasakta birsekil selamı bizlere ulaşıyordu,Kızgınlık ,kírmalar,yanlış anlaşılmalar olabilir egerki önemli başka bir konu yoksa gelmesini isterdim.

@Yeşil sarık, Sancaktar muhterem, müstahsen in yüzünden ayrıldı forumdan.
Müstahsen biraz haddini aştı banlandı. Sancaktar duruma tarafsız bakamadı. Qasem e "Egonu tatmin ettin mi" dedi. Arkadaşlıkları dostlukları bu sözü hak ettirecek seviyeden çok daha üstündü. Qasem egosuyla hareket edecek biri değil. En nihayetinde burası forum.
Keşke bizim ona verdiğimiz değeri anlayabilseydi, arkadaşını savunurken yanlışlarını kabul edebilseydi :)
Üzerinden çok zaman geçti. Keşke hiç yaşanmasaydı :)

@Yeşil sarık, Sancaktar muhterem, müstahsen in yüzünden ayrıldı forumdan.
Müstahsen biraz haddini aştı banlandı. Sancaktar duruma tarafsız bakamadı. Qasem e "Egonu tatmin ettin mi" dedi. Arkadaşlıkları dostlukları bu sözü hak ettirecek seviyeden çok daha üstündü. Qasem egosuyla hareket edecek biri değil. En nihayetinde burası forum.
Keşke bizim ona verdiğimiz değeri anlayabilseydi, arkadaşını savunurken yanlışlarını kabul edebilseydi :)
Üzerinden çok zaman geçti. Keşke hiç yaşanmasaydı :)
Buna inanıyorum banlanan da banla yanında içinde hüzün vardır ,bu hüzün nicki görünce içinde bir kıpırdamada da olabilir , o söz soylenmeseydi yada söyledi yanlış yaptı farkında olur özür diler konu tatlıya bağlanır diyede olabilir ,sonuç itibari ile insanogluyuz freni olmayan ,gaz ayarı sonuna kadar açık birer mahlukat.

Yinede Büyükler bilir yapması gerekeni bize düşen bir hukuk varsa ( kardeşlik) bunu ayakta ve diri tutmak.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri