Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Hayırlı Ramazanlar :)

Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
Umarım hoş gelmiştir ve yine umarım hoş gider. Ramazan'ınız bereketli olsun.

Bu Ramazan sahur çok geç saatlerde başlıyor İstanbul açısından tabi oturayım sonra Fatih hocamı dinlerim dedim fakat suan sersem gibiyim ve anladım ki uyunmalı E)):

@EymenEymen is verified member. burada davulcu yok, bizde Kübra tıp fakültesine hazırlanıyor, o sahura kadar ders çalışıyor, sahuru hazırlayıp beni uyandırıyor :) Sahuru beleşe getiriyorum :)
Allah razı olsun.
Ramazanın ilk günü migren atağı ile birleşen ebaş ağrısından pek bişey anlamadım. Bugün güzel geçecek buna inanıyorum..
1. Gün 1. Cüz arapça ve meal birinci. Cüz bitti darısı 2. Cüze.
Beni zorluyor beraber okumak ama güzel geçiyor.
Geçen sene sadece 10. Cüzü tefsir olarak 5 farklı tefsir den okumuştum.
Sanırım yarın başlarım bu sene 11. Cüz 5 farklı tefsir den takip ederim..
Zorlanırsam Arapça. Ve meal okumayı bırakırım gibi geliyor.
Zaman problemi yaşarmıyım bilmiyorum. İlk günüm çok yoğun geçti inşallah yarından sonra sakin geçecek.

Evet Ramazan ayının 4.gününe niyet etmiş bulunuyoruz bu tempoya alıştım sanırım sizde alıştınız çok güzel gidiyor inşallah sizinde çok güzel geçiyordur bu arada @EymenEymen is verified member. çok önemli bir konuyu gün yüzüne çıkarttın ? bende fark ettim ki bizim burda bu sene davulcu yokmuş ?oysa ne güzel vuruyordu tokmağıyla inceden kalına, kalından inceye ?

4. Gunude geride biraktik.
Bizlere verilen bir firsattir kiymetini manasini bildiren bilerek yasatan Rabbime sukurler olsun.?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri