Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hayallerime Mektup

Wiiliam ağır aksak ilerleyen hayatında hayallerine sımsıkı sarılmaktan başka hiç bir şeyi olmayan biri olmuştu...
Anlayamazdı kimse onu, çünkü onun içinde bir Handan vardı, uzakta olduğu kadar yakın...

O Aslında kendini Handan ın göz yaşlarında idamlık ilan etmişti ve hep derdi ki ; bütün intiharlar için illa ilaç içilmez,bilek kesilmez ya da insan kendini şaşmaz, bazı intiharlarda insan yaşama sevincini öldürür, umudunu keser, hayallerini asar ve kimsenin bundan haberi bile olmaz...

Ve Handan dan uzak ondan habersiz aslında bu dünyada sadece bedeni. İle vardı...

Ve Kalemi çok uzun zaman sessizce sadece Handan yazıyordu...
. 🌿🌼

Ben en çok seni özledim. Ağır aksak giden hayatımda hayallerime ket vursamda ben hayallerimi özledim.
Kalemime ket vuran senmisin benmiyim bilmiyorum. Bildiğim bişey var ben en çok seni özledim.
William belki ölmedi. Ama kalbi atmıyor. Kalemi sukut eyledi...

Saatlerin ne önemi var ki...
Sensiz geçen yılların, sensiz akan zamanın...
Saat kaçı gösterirse göstersin, gösterdiği tek şey sensiz olduğum zaman...
Akrebin yelkovanı bıkmadan kovaladığı gibi, William seni bekliyor..

Sevmek modernizmin kirli sokaklarında korunmayı bekleyen ak bir mendil gibidir. Esen rüzgarın bile is olduğu kirli sokaklarda kendi olarak kalabilme savaşıdır. Yani anlayacağınız sevmek zahmetli iştir. Emek ister , sabır ister , gönülden gönüle konmaz . Bu zahmete katlanamayan bu emeği harcamayan Yaşadım desin ama sevdim demesin. Sevgiyi yaşamak her adamın işi ama sevmek er adam işidir…

Sevmek ile yaşamak arasında uçurum vardır William…

Yaşamadan bir ömür onu beklemek nedir bir sen bilirsin , senden öteye leş kokan sokaklarda yosun haykıranlar değil…

Ve yine pencere kenarından izliyor sokakları William , umut ve hayalle…

Biliyor aslında imkansızı beklediğini ama yüreği sevdası bunu kaldıracak kadar güçlü ve inançlı , bir ömrü senle sadece bir gün yaşamak için bile beklerim diyor ve usul usul pencereden kaybolurken dudaklarından dökülen yüreğinin sesi ; değer…

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri