Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Test yapıldımı? Nasıl şimdi?Galiba bizim hanımda yakalandı ateş falan'da imkansız olması lazım? herkes dikkat etsin arkadaşlar
yok yav o durum yok şuanda ateşi fena ilk defa böyle gördüm yatıyor şimdiTest yapıldımı? Nasıl şimdi?
yok yav o durum yok şuanda ateşi fena ilk defa böyle gördüm yatıyor şimdisabahı ilk oldugu için yarına kadar bir dursun bunun korona ile ilgili olup olmadıgını pek sanmadım sanmıyor ama bilmiyoruz temas yokki ne bileyim yarın bi olsun bakalım
sen kimden bahsediyorsun ?ama pozitif çıktı diyo
ha sen konu sahibi için diyorsunama pozitif çıktı diyo
ha sen konu sahibi için diyorsunyok ben dolunaya dedim bana sorduda bizimkiler farklı şahıslar
![]()
yok yav o durum yok şuanda ateşi fena ilk defa böyle gördüm yatıyor şimdisabahı ilk oldugu için yarına kadar bir dursun bunun korona ile ilgili olup olmadıgını pek sanmadım sanmıyor ama bilmiyoruz temas yokki ne bileyim yarın bi olsun bakalım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.