Hangi ete hangi baharat kullanılır?. (1 Görüntüleyen)

Screenshot_20211126-093810_Instagram.jpgScreenshot_20211126-093826_Instagram.jpgScreenshot_20211126-093841_Instagram.jpgScreenshot_20211126-093900_Instagram.jpgScreenshot_20211126-093918_Instagram.jpg
Hayatınız boyunca tek bir baharat kullanacak olsanız bu hangi baharat olurdu?.
Damak zevkinize göre hangi ete hangi baharat yakışır?.
Benim kullanacağım baharat kekik tuz baharat sınıfına giriyorsa tuz :D

Niye tek bir baharat :hih: öyleyse cevap veriyorum pul biber hem renk vermesi hem tad açısından severim :)

Kırmızı etlerde genelde kekik pul biber kara biber kullanırım çok baharat kullanmayı sevmiyorum ette ama kekik yakışıyor diye düşünüyorum :)

Beyaz ette köri de güzel oluyor kekikte tabi ızgara olursa daha farklı baharatlar konur aslında ben orda saydıklarının çoğuna yabancıyım farklı baharatlar çok kullanmam :)

Hele balıkta çok sevmiyorum bazen alabalığa gittiğimizde baharatlı yapılır sade yapılsa daha iyi sanki tamm ordan bu ne damak tadı diyeceksiniz ?ama ben sevmiyorum öyle :)

@Meva, Dogunun sevgisine hürmetim var ama benim için yaşam tarzından öte bir sevgi :)

Tatmadığım nerdeyse kalmadı helal olan tüm etlerden..:)
Av hayvanlarindan geyik karaca keklik gibi :)

Benimde tek zevkim boğaz işte :)

@Meva, helal olan her eti yemek ayrıcalık liyakattır :)

Yiyemiyorum deme yemek istemedim de anlarım kendini geliştir bu konuda istirham ediyorum :D

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri