Hangi Domates? (1 Görüntüleyen)

null

null

Adana'dan bi arkadaşım gelmişti,pazarda gördüğü domates çeşidine o kadar şaşırmıştı ki;gerçekten ülkemiz -ve Antalya bu konuda çok çeşit barındırıyor.

Bizde Isparta ve Antalya domatesleri var sanki:) soğanlardan da sarı soğan:)

ayaş domatesi ve çeri diğerlerini çok sevmiyorum :)

Hepsi diyorum :)

kışın domstessiz yapamiyorum tercihim ceri
yazin çanakkale birde memleketimin domatesi gecen yılda bahcemizde guzel oldugu icin,babam bu yılda ekmis
siyah domates :))

Ben böyle başlık atmam ,konuyu -ne gereği varsa-taşıdınız tamam da başlık neden değiştirildi ?

Yaren konu forumun ilk günlerinde açılmış. O zaman forumda yemek bölümü yoktu. Kim neden taşısın konuyu.
Yakın tarih olsa başlığı kimin düzenlediğine bakılır. Şimdi panelde görünmezki sende biliyorsun. Kimler geldi kimler geçti. Binlerce konu açıldı. Biri değiştirdiysede hatırlamaz.

@AsyA, bu konudan üç tane vardı, birleştireyim derken konuyu dağıttım,acemilik iste
konu başlığı da ilk konunun olması gerekirken ikinci açılan konu başlığı olarak otomatik olarak degismiş.

@Dil-figar, yinede ilk açılan konuda birleşir. Tarih olarak önde hangisi varsa onda toplanır.
Konu forumun açılmasından yaklaşık 1 ay sonra açılmış. O zaman yemek bölümü yoktu. Özellikle sormuştum Qasem e açalım mi diye. Forumun amacı var boş işlerle uğraşmayın demisti. Sonra üyelerin talebiyle açıldı.

Yaren de yıllarca yöneticilik yapti. Bunlari bilir. Bir konunun peşine düşmez. Belli ki dun is yerinde zor bi gün geçirdi. Allah selametlik versin.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri