FK Haberler Hande Erçel ve Murat Dalkılıç aşkında yeni gelişme! (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Zoe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Magazinsel Haberler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Merve Boluğur ile boşanmasının ardından Murat Dalkılıç, ünlü güzel Hande Erçel ile yeni bir aşka yelken açmış ve ikilinin ilişkisinde evlilik adımları attığı konuşuluyordu. Ancak ayrılık iddiaları kısa zamanda sosyal medyada gündem maddesi haline geldi. Açıklama ise yeni dizisinde Kerem Bursin ile başrolleri paylaşan ünlü oyuncu Erçel'den geldi.​

Ahahaja
Kerem&Hande numberone Lx;

• Beğen
Tepkiler: Zoe
mervenin şu oynadıgı film neydi .. cadılı madılı ordakiyle çıkmaya başlamış ya instagramda gördüydim adını bilmiyorum..
bu arada Merve bizim üyemizdi seneler önce .. oda rapçidir gizli rapçi ha :D

mervenin şu oynadıgı film neydi .. cadılı madılı ordakiyle çıkmaya başlamış ya instagramda gördüydim adını bilmiyorum..
bu arada Merve bizim üyemizdi seneler önce .. oda rapçidir gizli rapçi ha :D

Acemi cadı ismi dizinin ;)

evet .. bişi diycem
şu sevginin gücü vardı bi neo hani küçük bi kız vardı orda.. kendine onun hallerinden bir avatar yapmalısın şuanki avatarını o sandım :D

lily collins avatarimda ki :)
Senin hatun geliversin yapar bana :)

Hatunu niye karıştırıyon :haha: sanki bişi demiş gibi oldu avatar işte :D yani ona benzettim.. neslihanın pinterest açık kalmış.. orda denk geldim resimlere bakarken dedim.. lan bu kız o kızmı acaba thorun manitasını oynayandamı oydu benzettim ondan marvel şeyapmıyomya ben ünlü olmayanları bilmem marvelde ondan.. tamma konuyu şeyapmıyom.
bu merve kimle çıkmış etmiş bilmiyomda muhteşem yüzyılda selimi iyi oynattı tamam neyse haha

• Haha
Hatunu niye karıştırıyon :haha: sanki bişi demiş gibi oldu avatar işte :D yani ona benzettim.. neslihanın pinterest açık kalmış.. orda denk geldim resimlere bakarken dedim.. lan bu kız o kızmı acaba thorun manitasını oynayandamı oydu benzettim ondan marvel şeyapmıyomya ben ünlü olmayanları bilmem marvelde ondan.. tamma konuyu şeyapmıyom.
bu merve kimle çıkmış etmiş bilmiyomda muhteşem yüzyılda selimi iyi oynattı tamam neyse haha

Len onu mu diyorum küçük kız var ya onu yaptıracağım:)
Ben yapamıyorum bu ara pc adiyos dedim ya :D

Nurbanu Selimi oynattı demelisin:D

küçük değil orta hallerini diyom ben şok oldum değişimi görünce daha doğrusu değişmeyen değişim.. la o film efsanedir ondan biraz baktım adamada kızada :D eski şeyler aklıma geldi benim için eski o film:D büyümüş büyümüşün küçülmüşlerinden yaptır birtane :haha: amaaan neyse ne be :haha:

• Beğen

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri