Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Haberler Hande Erçel ve Murat Dalkılıç aşkında yeni gelişme! (1 Görüntüleyen)

Puan 113
Çözümler 4
ZoeZoe is verified member.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Merve Boluğur ile boşanmasının ardından Murat Dalkılıç, ünlü güzel Hande Erçel ile yeni bir aşka yelken açmış ve ikilinin ilişkisinde evlilik adımları attığı konuşuluyordu. Ancak ayrılık iddiaları kısa zamanda sosyal medyada gündem maddesi haline geldi. Açıklama ise yeni dizisinde Kerem Bursin ile başrolleri paylaşan ünlü oyuncu Erçel'den geldi.​

Ahahaja
Kerem&Hande numberone Lx;

• Beğen
Tepkiler: Zoe
mervenin şu oynadıgı film neydi .. cadılı madılı ordakiyle çıkmaya başlamış ya instagramda gördüydim adını bilmiyorum..
bu arada Merve bizim üyemizdi seneler önce .. oda rapçidir gizli rapçi ha :D

mervenin şu oynadıgı film neydi .. cadılı madılı ordakiyle çıkmaya başlamış ya instagramda gördüydim adını bilmiyorum..
bu arada Merve bizim üyemizdi seneler önce .. oda rapçidir gizli rapçi ha :D

Acemi cadı ismi dizinin ;)

Acemi cadı ismi dizinin ;)
evet .. bişi diycem
şu sevginin gücü vardı bi neo hani küçük bi kız vardı orda.. kendine onun hallerinden bir avatar yapmalısın şuanki avatarını o sandım :D

• Beğen
evet .. bişi diycem
şu sevginin gücü vardı bi neo hani küçük bi kız vardı orda.. kendine onun hallerinden bir avatar yapmalısın şuanki avatarını o sandım :D

lily collins avatarimda ki :)
Senin hatun geliversin yapar bana :)

Hatunu niye karıştırıyon :haha: sanki bişi demiş gibi oldu avatar işte :D yani ona benzettim.. neslihanın pinterest açık kalmış.. orda denk geldim resimlere bakarken dedim.. lan bu kız o kızmı acaba thorun manitasını oynayandamı oydu benzettim ondan marvel şeyapmıyomya ben ünlü olmayanları bilmem marvelde ondan.. tamma konuyu şeyapmıyom.
bu merve kimle çıkmış etmiş bilmiyomda muhteşem yüzyılda selimi iyi oynattı tamam neyse haha

• Haha
Hatunu niye karıştırıyon :haha: sanki bişi demiş gibi oldu avatar işte :D yani ona benzettim.. neslihanın pinterest açık kalmış.. orda denk geldim resimlere bakarken dedim.. lan bu kız o kızmı acaba thorun manitasını oynayandamı oydu benzettim ondan marvel şeyapmıyomya ben ünlü olmayanları bilmem marvelde ondan.. tamma konuyu şeyapmıyom.
bu merve kimle çıkmış etmiş bilmiyomda muhteşem yüzyılda selimi iyi oynattı tamam neyse haha

Len onu mu diyorum küçük kız var ya onu yaptıracağım:)
Ben yapamıyorum bu ara pc adiyos dedim ya :D

Nurbanu Selimi oynattı demelisin:D

küçük değil orta hallerini diyom ben şok oldum değişimi görünce daha doğrusu değişmeyen değişim.. la o film efsanedir ondan biraz baktım adamada kızada :D eski şeyler aklıma geldi benim için eski o film:D büyümüş büyümüşün küçülmüşlerinden yaptır birtane :haha: amaaan neyse ne be :haha:

• Beğen

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri