Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Kurban Bağış Fiyatları (1 Görüntüleyen)

fatih.tepe

FK Üyesi
Puan 3
Çözümler 0
fatih.tepe
Arkadaşlar bu sene kurban fiyatları çok yüksek olacağı söyleniyor,
bende dini vazifesini yerine getirmek isteyen arkadaşlar için
güvenilir vakıfların hisseli kurban bağış fiyatlarını sizler için topladım.
Çok uygun fiyata kurban kestirebilirsiniz Allah herkesin hayrını kabul etsin şimdiden.

Güncel fiyatları mı bunlar. Ihh ile diyanet arasında çok fark var. Senin reklamını yaptığın geçen seneki fiyatı gibi fkdusun1

Arzum,aklım,fikrim ve zikrim bağış yönünde Rabbim şahit sizlerde şahitsiniz inş uygulayabilirim zira bağış çok istiyorum fksirin7

Dikkat edildimi bilmiyorum lakin kurban emride gün gitdikce bu topraklarımızda siradanlasmaya başladı ,Bağış kesemeyenler için bir yol olabilir lakin gün gitdikce gelecek yeni nesil bu emri unutacak .

Büyük baş hayvana girmek, tek hisse 5.500 TL'den aşağı değil.
Bana 5.700 hesap çıkardılar, bir söz verdik dönemiyorum da. :)
Aldım kabul ettim.
Allah kabul etsin.

@fatih.tepe, diyanet fiyatı açıklanmamış daha. Sen nerden aldın rakamı fkhayir10

İmkanı olanların kendilerinin bizzat kesmelerini öneriyorum. Bunun yanında daha fazla imkanı olanlar hem kesip hem bağış yapsınlar. Her sene bağış yapıp Kurban emrini bizzat yaşanmamasını gelecek nesiller adına doğru uygulama olarak bulmuyorum.
Her sene yaptığım gibi hem burada keseceğim hemde Özgür-Der ile beraber Suriye kamplarında.

@AsyAAsyA is verified member. yukarıdaki fiyatlar tahmini ve bu reklamı doğru bulmuyorum. Hiç bir kurum daha net rakam açıklamadı.

Fiyatın değişkenliği kesilecek yere ve hayvana göre değişiyor. Bütün dünyada kesim fiyatları hayvan fiyatları aynı değil.

@AsyAAsyA is verified member., herhangi bir İban paylaşılmış.
Para yollamak için resmi siteye gidenler ödemeleri gereken fiyatı görürler.
İbn paylaşılsaydı kaldırıldı. Tahmini fiyat Yukardakiler

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri